Aj vaše 6 ročné dieťa kradne?

clear24
9. apr 2015

Mame doma 6 rocneho prvaka a som zufala.Zacal odvravat,neposluchne a krici na cely byt.A teraz do toho zacal kradnut spoluziakom sladke.Pytam sa ho preco to robi a on:neviem.Davame mu vsetko ale pravdaze ked si zasluzi a poslucha ale pravdaze v normale.Potrebujem poradit ako to riesit lebo drasticky to urcite nepomoze.Som smutna a stale premyslam co robim zle.neviem ci navstivit psychologa s nim.

ivivaiveta
9. apr 2015

uff...no, mam taku neter, bohuzial...a nikdy sa to nezmenilo, klame, berie, co jej nepatri...ja som svojmu synovi, ked bol maly, vo veku tvojho syna, vela hovorila o tom, ze nikdy sa neberie, co nam nepatri..a raz mu dal synovec pravitko, ked sme boli u brata na navsteve..vsimla som si to az doma a chytil ma hysak, ze si ho jednoducho zobral, neviem, co to do mna voslo, zacala som ho hned hresit..maly mi hovori, ze nie, ze to mu Dodko dal...tak hovorim prepac, ale ked mne aj sebe v zivote urobis taku hanbu, ja ti ruky polamem..viem, ze to znie hrozne, ale dnes pravitko, nabudúce nieco "lepsie"...takze u nas jasno, moze vidiet kde chce, co chce, v rodine, na navsteve, mozu byt peniaze neviem kde polozene, nechyti sa ich...a aj dnes, ked s nim niekde idem, napr. nedavno v takom malom obchode bolo v drobných 6 eur na regali..kludne som si ich mohla strcit do vrecka..hovorim synovi, vezmi ich a chod ich dat pani predavacke..vela sa s nim rozpravaj hlavne...ked nebude inak, psycholog pomoze...drzim palce..

hradnapani
9. apr 2015

syn si pyta vasu pozornost. Nieco sa deje a vy to zrejme nevidite.Chodte, vy rodicia (bez dietata) k psychologicke detskej a rozoberte s nou vsetko, co sa deje u vas, okolo neho. Urcite najdete pricinu (mozno aj s jeho pomocou) a potom mozete urobit napravu. Dieta nezacne kradnut len tak, z nicoho nic.

natalym
9. apr 2015

Nedeje sa niečo v škole? Neposmievajú sa mu? Prečo kradne sladké? Nemá nejaký zdravotný problém?Škoda, že si to dala ako otázku.

nikoletka8090
Odpoveď bola odstránená
Zobraz