8-ročné gymnázium F. G. Lorcu v BA - prijímacie skúšky

ajsha123
23. apr 2019

Je tu niekto, komu sa dieťa dostalo na toto gymnazium a urobilo úspešne prijímacie skúšky? Z čoho, z akých učebníc /kníh /materiálov sa ucilo? Existujú niekde testy z minulých rokov? Potrebujem poradiť, z čoho sa učiť. Ďakujem za rady.

janinah
23. apr 2019

Nie síce toto gymnázium,ale na nete sú v archívoch gymnázií staré testy z minulých rokov.Dajú sa stiahnuť a nech ich dieťa rieši.Sú aj knihy s testami, ,my máme Chystáme sa do prímy.Tiež sú návody ako na toto dieťa pripraviť napr. nasimulovať podmienky ako na prijímačkách,sledovať čas,nech sa nezdržiava tým,čo nevie,nech ide ďalej a píše to,čo vie....všetko je na nete,my sme sa vytrenovali tak,že ho prijali na dve gymká na veľmi slušnej pozícii,chce to len trening😉

deti95060810
23. apr 2019

my sme natrénovali vôbec a zobrali nás tiež...bolo to dávno, keď boli na tieto gym. ešte poriadny nátresk... už skončil aj VŠ...

janinah
23. apr 2019

@deti95060810 nikdy nevieš posúdiť aká bude konkurencia,bez treńingu by som si nedovolila dieťa poslať,aj ked je inak výborný žiak

janinah
23. apr 2019

@deti95060810 síce ked tak rozmýšľam,tak aj dve dcéry majú 8r. gymko a nijaký trening mi nerezonuje v mysli pri nichtieť sú už vš končiace,,teraz syna pred 2rokmi som už pripravovala...tak zrejme doba sa mení....

deti95060810
24. apr 2019

@janinah bol nadané dieťa - papier od psych. Odmietla som ho da´t do školy pre nadané deti, jednak zato chceli peniaze a potom bývame na dedine tak som sa bála dieťa pustiť samé do mesta...
tak trošku som dúfala že ho nezoberú na gymn., zas len preto že som nechcela aby dochádzal, ale keď on tak strááášne sa tešil tak som potom povolila.... už skončil aj VŠ s červeným diplomom stroj. fak. Ostal učiť na VŠ škole....momentálne učí statiku...