Maminky deti, ktore navstevuju sukromne 8 rocne gymnazium na Bajkalskej, ako ste so skolou spokojne? Velmi by som uvitala recenzie, skusenosti. Dcerku prijali na dve 8r. gymnazia, jednou z nich je bajkalska a musime sa rozhodnut, na ktore nastupi. Je to tazke rozhodovanie, preto by som prijala nayorz na tuto skolu, hlavne osobne skusenosti, co je tam super a co zas hrozne, ako su spokojne vase deti, aka je uroven ucenia, cokolvek. Dakujem.
ano, zabudla som... Bratislava - 1.sukromne gzmnazium, Bajkalska.
Soola je to super, ale je velmi, velmi narocna. Deti sa musia vela pripravovat a venovat sa vela doma uceniu.
Presne tak, snad sme vybrali dobre😀
Za nas spokojnost. Uplne iny pristup, decka sa ucia same, ulohy si maju robit same, ak nieco nevedia maju riesit s ucitelom. K znamkam maju pristup deti, rodic len po spristupneni detmi, ucia sa tak samostatnosti a zodpovednosti. Aj predmety maju take ako na beznej skole nie.
na doma nie je posunute,ale nerataj ze napr dieta z primy bude doma o 14:00.... druhy jazyk nemaju v prime, anglictina 7 hodin do tyzdna,
Na doma presunute nie je, ale ano teavia v skole viac casu. A napriklad maju predmet vychova umenim, nemaju samostatnu fyziku, biologiu ale maju prirodovedu - spolocny predmet - velmi zalozeny na pokusoch. Mali mat aj korculovamie ale to im skazila korona.
Anglictina ok, robia hned na uvod test a na zaklade neho ich rozdelili na 2 skupiny, pokrocilejsich a menej pokrocilych. Dcera je v tej “slabsej” skupine a pekne postupila.
Ak potrebujete pomôcť s prípravou na prijímačky na 8-ročné gymnázium, môžem posunúť materiály na učenie a cenné rady. Úspešne sme zvládli dvojo prijímačiek v posledných dvoch rokoch. Viac IP.
Zacinaju normalne o 8,00 a koncia standardne podla rozvrhu ako na inych skolach. Sikanu vobec neevidujem. Dcera je spokojna
Mesto nepises, tak sa stavim, ze je to automaticky Bratislava :D