8 ročné dieťa v noci reve

mama4444
16. nov 2021

8 rocne dieta zacne z nicoho nic hucat revat kricAt ( ale az tak hlasno ako keby ho z koze za ziva drali!!!!
Cez den nic.
Rodicia su uz zufali … opakuje sa to kahdy den uz nejaku dobu.

michaela789
16. nov 2021

@mama4444 nemá zlé sny?

andreatytler
16. nov 2021

@mama4444 Ta posledna veta naznacuje ze to nie je tvoje dieta a ten rev iba pocujes ale nie si toho svedkom.

cusik
16. nov 2021

@mama4444 deje sa to len doma alebo aj inde? A doma spí dieťa stále v rovnakej izbe?

moonlight1210
16. nov 2021

Mozno nocny bes? Ale stava sa to skor malym detom. Ze sa uprosted noci zobudia a strasne placu, nedaju sa ukludnit, akoby ani nic okolo seba nevnimali.

derdia
16. nov 2021

@mama4444 ahoj moja toto robila, a spomenula som to mamine. Ta zobrala exorcisticky olejcek, svatenu sol, a vodu a nejaku medaliu kotru jej dala do postele a zo dna na den prespi bez jedineho pipnutia celu noc. My sme uz boli zufali, lebo sme sa vobec nevyspali. A fakt to prestalo. Oni mozu mat zle sny aj z rozpravok, lebo polka rozpravok je cista psychopatia. Ja uz dovolim pozerat len Yogiho a Bubu film, a este Na vlasku a Chipmankovia. Vela ostatnych je strasidelnych. Ale uz ako uznas za vhodne. Toto je len moj prispevok ako sme to my vyriesili.

ovaaa
16. nov 2021

Plače pred spaním alebo sa zobudí v strede noci?

malinoismum
16. nov 2021

@mama4444 No postazovala si sa - ale zo situácie, ktorú si popisala, sme sa vlastne nič nedozvedeli, … a otázka je? Alebo ako môžeme pomôcť / poradiť my?

moniikka
16. nov 2021

@mama4444 môže ísť o nočný des. Naš syn to mal, ale keď bol malý. Boli sme aj na neurológia, ale doktor nám len povedal, že to samé vymyzne. Prešlo to keď mal syn 3,5 roka

macekovam
16. nov 2021

@mama4444 z akej rodiny je to chuďa dieťa? Nikdy nevieš čo sa tam môže diať.. 😞

ice8
16. nov 2021

Tu ti vela ludi neporadi, tu sa casto pouziva "to je uplne normálné"
Odporuc im spat cez den a byt hore v noci, ak sa to cez den nedeje.

dada0902
16. nov 2021

Môj sa tiež budueval z krikom cca od 2 roku do 2,5 zobudil sa a ani za nič sa ukludnil nič nepomáhalo hľadanie stiskanie rozprávanie nič potom sa až ukludnil bolo to strašne pomalú každú noc to robil potom už prestal mal asik ten nočný des bolo to strašne aj z skrz susedu že museli toto počúval ale náš je sám o sebe aj ukricany čiže on vystraja furt ale tie sny to bolo nehorázne obdobie

mama4444
autor
16. nov 2021

@cusik ano stale rovnako rovnaka izba

mama4444
autor
16. nov 2021

@ice8 🤣🤣🤣 odkazem im

blankaj
16. nov 2021

@derdia ahoj, aký je to olej prosím ?

karmen118
16. nov 2021

@mama4444 môj bratranec mal ako dieťa nočné mory a trvalo mu to dlho asi do začiatku puberty ich mával, potom akoby uťal a prestal ich mávať. A keď začal kričať, plakať nikto ho nevedel zobudiť, on mal aj často otvorené oči, ale vôbec nevnímal, keď sa ho mama snažila držať často sa začal brániť tak ju aj bil, no hrozné to bolo. Keď som sa ho pýtala, čo sa mu vtedy sníva, tak ho vždy niekto prenasledoval a chcel mu ublížiť, zabiť ho, často ho ten niekto strčil z útesu a on padal. Z nočných môr sa sám zobudiť nedokázal, ak mal obyčajný sen, tak mu šlo zobudiť sa. Lekári len povedali, že mu to spustila nejaká prežitá trauma, silný stres.

zuzpap
16. nov 2021

volá sa to nočný des, starší to mal dosť dlho, časom sme už aj vedeli predvídať kedy to asi nastane, zvyčajne po nejakom veľmi rušnom dni...my sme tak fungovali, že sme ho nasmerovali na wc, pri pišaní sa zvykol trochu prebrať, prezliekla som ho a potom už spal v pohode do rána...časom to už bolo také, že keď ráno vstal v inom pyžame ako večer zaspával, už sa len spýtal, zase som v noci plakal? on si nič z toho nikdy nepamätal...treba byť len v kľude a nestresovať pri ňom keď sa to deje, veľmi opatrne sa ho snažiť prebudiť

derdia
16. nov 2021

@blankaj to je nejaky exorcisticky, neviem odkial to ma. Ale ma vasi vyhanat "zleho" z obydli... Mozem sa jej spytat kde ho zobrala.

blankaj
16. nov 2021

@derdia bola by som ti veľmi vďačná

derdia
16. nov 2021

@blankaj exorcisticka voda od Patra Barusa. A sol je od Otca Kociana. Napiste mi do spravy ze odkial ste. Ze ak by ste boli po blizku, mama by Vam dala.