7 ročný syn sa zaujíma o moju spodnú bielizeň

flower111
9. feb 2014

ahojte, ani neviem kam by som zaradila tento moj problem, ale vlastne ani neviem ci to problem je, bola by som zvedava na vase nazory. Jemi to tak trocha trapne, preto som radsej zalozila novy nick...
Syn ma 7 rokov, v poslednej dobe sa zacal nejak zaujimat o moju spodnu bielizen. Prvy, druhy krat mi to prislo smiesne, ked za mnou prisiel v mojej podprsenke ( tak ako bol obleceny, len na to si natiahol podprsenku) alebo na teplaky natiahol moje tangace.
No ale dnes som ho nachytala (boze ako mi je trapne 😖 ) v jeho izbe pod perinou, ze oddychuje, ked som ho odkryla, lebo mi nedalo ze co za bieleho dna lezi, ci nieje chory, alebo co, tak som skoro infark dostala! Bol nahy a mal na sebe podprsenku, tanga a dokonca samodrzky 😅 . Vybral to z mojej skrine ani neviem kedy. Ani som nevedela ako reagovat...
Neviem co si mam o tom vobec mysliet, ako sa zachovat. Spodne pradlo som si uz presunula o par policiek vyssie..
Jeto podla vas len zvedavost, sranda...alebo nieco nebude v poriadku?

jlp
9. feb 2014

ahoj nie som psychologicka, ale skusala si sa s nim porozpravat, ze co v tom akoze vidi a preco to robi? ... normalne by som si s nim sadla a prebrala to s nim. Pokial sa obavas nejakej opacnej orientacie a tak - podla mna to nebude takto extremne, pretoze to by si uz vypozorovala skor. Ked si nebudes vediet rady, tak skus ty zabehnut za nejakou psychologickou detskou nech ti nieco poradi ...viac ti asi nepomozem ... a hlavne pokoj a ziaden stress, mozno len objavuje

joy23
9. feb 2014

@flower111 pamatam si, ze ako deti, ked som sa hravala s brattancami, tak jeden sa stale hral d autickami a ten druhy bol pri mne a pri babikach..a o auta ani nezavadil..kolkokrat chodil v tetinych topankah, satach..casto si na seba navliekol aj podprsenku.ako pises, na oblecenie svoje si dal tetinu podprdu..kazdy sa na to cudne nazeral.hlavne ked sa uz zacal o makeup zaujimat. kolkrat sa stalo ze si dal na seba ocne tiene. zobral kabelku a obul lodicky a tak po byte chodil...ale casomto preslo, unho to bola jednoducho zvedavost. bol na mamu velmi naviazany a snazil sa robit to co mamina... a dnes sa uci za automechanika, zaujima ho vsetko ohladom aut..chce byt kamionista a ma frajerku....

luba28
9. feb 2014

@flower111 musis sa snim porozpravat,ze preco to robi,...nas sused od mala nosil nalakovane nechty,s chlapcami sa ani nehral,...nazaujimal ho futbal,auta,hokej atd,...a mamaine pomahal piect,umyval okna,varil a teraz je inak orientovany,....ak nic ine ho nezaujima iba to pradlo tak to nemusi nic znamenat,....

micha7
9. feb 2014

ja si tiez myslim,ze sa len "objavuje"...vsetko je to ,len a len zvedavost deti...proste skusaju vsetko,hraju sa.... nerob si s toho velku hlavu... 😉 ine by bolo,keby to robil uz taky 15-16 rocny chalan..aspon si myslim... 😉 😀

flower111
autor
9. feb 2014

pytala som sa ho, tak mi povedal, ze bol zvedavy ako v tom vyzera..
inak hra sa s autami...babiky doma ani nemame 🙂 a ked som mu zo srandy navrhla, ci nechce byt na karnevale dievcatko, ze mu vyrobim parochnu, tak sa az nazlostil, ze zasadne nie...tak dufam, ze je to prenho len zabava no

zuzkat1
9. feb 2014

@flower111 ja by som sa s nim porozpravala a vsimala si ho viac.Urcite sa nepohorsovala a snazila sa nebrat to tragicky. Zrejme je to len zvedavost. Ale keby nie tak by mal citit ze ti to nevadi.

kikusa8
9. feb 2014

ja mam tiez 7roc. syna a keby toto robil on, tak by to bolo divne... Urcite by som to riesila s odbornikom, aspon by som sa ho na to opytala, neviem ci by som hned hnala maleho k psychologovi. Ale kazde dieta je ine, na mojho by to bolo dost divne chovanie, ale mozno na ineho- vymyselnejsieho chlapceka nie...

ervenka
9. feb 2014

@flower111 no vidis, sam ti odpovedal,ze bol len zvedavy. Ak sa bojis, ze z neho vyrastie Gay, lebo trans, podla mna sa nemusis bat. A napr. nas drobec obcas chodi v mojich topankach po dlazbe v chodbe a kuchyni, lebo to klopka a jemu sa ten rytmus, zvuk paci. Neriesim, vyrastie z toho, mozno ho dame na tanecnu.

zuzlicek44
9. feb 2014

urite s nym hned neutekaj k "odbornikovi"...ved je to normalne, ze skusa, obzera pozera (pockaj ked zacne "studovat hygienicke vlozky atd..) par krat - nic sa nedeje, hlada sa, skuma atd atd 🙂

ALE: ak sa taketo veci opakuju aj po DORAZNOM UPOZORNENI, NEDAJBOZE BY TO ROBIL POTAJOMKY, vtedy to je ine a treba to riesit...

nepanikar teraz, klud🙂

napr. uz 3rocne dievcatka sa sem tam o nieco obšuchnu - drazdi im to klitoris a je im to príjemne...a robia to nevedomky...

velkacica
10. feb 2014

jednoducho fetišista, načo robiť paniku... 😀

digysa
16. feb 2014

@flower111 Asi uz prichadzam neskoro s odpovedou, ale myslim si, ze jeho zmer je prave opacny. Gay z neho nebude. Jeho to asi vzrusuje. A v tomto veku sa chlapci dokazu uspokojit aj sami....