Ahojte mamičky. Dcérka (7 rokov) teraz v lete ide na narodeninovú oslavu spolužiačky. Nikdy na takej párty ešte nebola a ja neviem,že aký darček kúpiť a za koľko a okrem toho ešte čo treba??? Vopred ďakujem za inšpiráciu.
A okrem darceku sa dava karta (moze byt aj vlastnorucne nakreslena tie su vcelku bezne a tam napise vsetko najlepsie komu a od koho.)
Darček do 20e.. spolocenska hra, bituteria, bomby do kupela, plysak, puzzle, kniha.. zabalit, ozdobit (balón, sladkosť, stuha)
Za mna nieco do 10e plus cokolada, sladkosť. Nekupovala by som drahší dar.
ahoj moja dcéra ,ked bola spolužiačke na narodeniny jej dala čokoládu ,balík farebných balonov a plyšového psíka
Nech dcera sama vyberie. Moje deti zvyknu v pepcu nakupit nejake drobnosti pre kamosky - nieco kreativne, na hru alebo gumicky do vlasov, doplnky plus sladkost. 10-15 eur maju budget.
A co ma dievcatko rado? Mozno niečo tvorive s koralkami, na alze skuste pozriet, diamantove malovanie, alebo jej kupit nejaky pekný denníček s perom, su tam všelijake potreby na vyrobu mydla alebo sviecok nieco kreativne .. 😊 alebo koraliky do vlasov , tetovačky 🙃 da sa tam toho hodne vybrať
Moja ma sice 10, ale medzi spoluziackami si kupuju fixky, take tie gumicky na vyrobu naramkov, rozne koralky, omalovanky, puzzle, k tomu nejaku cokoladku alebo maleho plysacka 😊
kontaktovala by som rodicov, aby upresnili aspon co ma rada, napr. nejake postavicky, rozpravku a pod., prip. knnihy, moja dcera rada cita, tak ked sa ma pytaju, co jej maju kupit, poviem poukazku do knihkupectva, a kazdy je rad, ze nemusi nieco zhanat
Moja dcéra sama vyberala , lepšie pozna kamarátku ako ja, prípadne sa spýtať rodičov čo má rada. Od Lega cez spoločenskú hru po veci na tvorenie až knižku uz sme dávali
Spýtaj sa jej rodičov.
Mam nejaku predstavu co sa dava. U nas kde byvame v takomto veku sa dava ( lego, sarkan, plysak, spolocenska hra, kniha, pokemon karty.. ) teraz sme robili oslavu 8rokov a pamatam si aj tu z minuleho roka. Decka si davaju rozne koniny. Ale zavisi na tom aky mas limit financny. Cena tu je cca 15az 20 dol. Pamatam si aj ja ked som bola decko som sla na oslavu kamoske a skoro kazdy daval cokoladu. Som zvedava co napisu ostatni ze sa dava.