6-ročná dcéra nemá kamarátky

zuzanna24
10. aug 2022

Som nešťastná a to hlavne teraz cez prázdniny. Vidím, ako sa dcérka trápi, že nemá nijaké stále kamaratky, nikoho s kým by sa mohla hrať, aj mimo preliezok. Tam síce chodíme, ale bud tam nik nie je alebo vždy iné deti a aj to buď maličké alebo veľké. V škôlke ma jednu kamarátku. Bývame na dedine. V okolí sú deti, ale sú to väčšie deti alebo úplne malinke. Dievčatá v jej veku bývajú na opačnej strane dediny a ich mamy nepoznám. Tu v blízkom okolí nemáme nikoho. Koncim v práci o 17hod, snažím sa s ňou aj zahrať, venovať sa jej, ale vidím, že jej tie kamaratky chýbajú. Je často

elenatomasova
10. aug 2022

@zuzanna24 podobne to je aj v dedine kde bývam,taká divná doba každý sa len zatvorí v dome alebo na dvore deti však nestretávajú

zuzitko74
10. aug 2022

@zuzanna24 Nemáte v okolí aspoň chlapcov vo veku tvojej dcérky? Šesťroční sa pekne vedia vyhrať aj chlapci s dievčatami.

gabika128
10. aug 2022

@zuzanna24 a to doteraz nemala žiadne kamarátky? Syn má 3,5 a poznám veľa detí v jeho veku, aj s rodičmi sa poznáme a navštevujeme, vonku na ihrisku vyvádzajú a aj na výlety chodíme.

januska12323
10. aug 2022

To je aká veľká dedina, že nevieš ísť na tú druhú stranu na prechádzku keď tam bývajú rovnako staré? Zo škôlky nikoho nepoznáš?

nwnw
10. aug 2022

@zuzanna24 my to podobne. V skolke kamarat je starsi a uz ide do skoly a druhy musel prerusit skolku koli neustalej chorobnosti. Skolku mame vo vedlajsej dedine. Tu kamarati co boli uz nechodia von, lebo rodicia nestihaju, dalsi sa odstahovali, alebo su u babky cele leto a mimo tochodia do skolky v meste. Vozim na kruzky, ale to nie su kamarati, ze si ich moze pozvat domov,nema si s kym ani zahrat futbal, bicyklovat sa..

anjeleukalyptusu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bucko555
25. okt 2022

K nám sem tam príde susedina vnučka sú rovnako staré.ale.to je málokedy človek nemá na to čas ....ja keď mám voľno máme svoj program ako rodina

miska1145
26. nov 2023

@zuzanna24 ahoj ak je to ešte aktuálne kde bývate aj mojej dcérke by sa to hodilo veľmi jej to chýba