Moja 12 a pol ročna dcéra túži po frajrovi 😖 . Ale ja si myslim že je na to priskoro a predsa vám nemusim rozpravať čo sa môže stať vo vzťahu. poradte prosim...
Je normalne ze tuzi po frajerovi. Prisla do puberty. Nezabrnis jej v tom ked si ho najde aj ked v takom veku sa neda hovorit o skutocnom ,,chodeni,, Su to prve pokusy. Mozes sa s nou akurat porozpravat o vztahoch a dat jej zopar rad. Ak jej budes nieco zakazovat tak to spravi aj tak a este naschval. Bud rada ze z nej rastie mlada a zdrava zena ktora ma zaujem o opacne pohlavie.
no ja si mislym, ze je najvisy cas. lebo sa mvoze stat ze ostane posledna pana zo triedi a skonci to tak ze zacne chodit do kostola. tak to bi som ja v ziadnom prypade neryskovala. alebo aj vselico ine sa mvoze sta. mvoze sa aj varyt a upratovat naucit. panenkaskakava. alebo zacne chodit na volejbal ci take nieco sportovske.
ono to je aj školou. vo veľkej miere sa vzťahy riešia jak medzi dievčatami , tak medzi chlapcami a obkukávajú aj od deciek vo vyšších ročníkoch. Skrátka keby mala frajera, stúpne jej prestíž v očiach kamarátok......netreba z toho robiť nejaký problém. My sme so 7 ročným synom (druhákom) predvčerom riešili to, že bol nešťastný a plakal "že on nenájde manželku, lebo ho žiadne dievča nebude chcieť".....ktovie, čo ho bude trápiť za tých 5 rokov
@nyusika, ten pravopis je vtip??? 😕
@makaksavracia je normálne, že 12-ročné dievča chce mať "frajera", skôr by mi bolo divné, keby nechcela. Porozprávaj sa s ňou, vysvetli jej, ako si to predstavuješ ty, čo by mala a nemala robiť a podobne...so mnou sa takto matka nikdy nebavila a napriek tomu som nič zlé neurobila, takže neboj, 12-ročné dievča má podľa mňa dosť rozumu. Držím palce. 🙂
Ahojte, u dcéry v triede je vraj teraz in mat frajera a kto nemá tak si ho vymysli. 😂 Decká majú 11,12 rokov. 🙈 Niektorí už spolu fakt akože chodia, stretávajú sa vonku, kupujú darčeky atď. Mne sa to zdá celkom skoro.
@nyusika no určite sa v 12 stich rokoch nemusí báť že je posledná panna z triedy ,to kde sme .
Túžiť a mať sú dve veci...a o tom čo sa môže stať vo vzťahu sa s ňou treba porozprávať ešte predtým