10-ročný chlapec sa hrá s bábikami

8. dec 2023

Je normalne aby sa 10 rocny chlapec hral hodiny s babikami? Cese ich, maluje, oblieka, hra sa s nimi proste… Celkovo aj rozpravky pozera dievcenske aj na youtub pozera take dievcenske kanaly kdr si vyrabaju naramky, brosne, vlasove doplnky, casto krat si da uterak na hlavu a okolo pasa a hra sa ze su to vlasy a sukna, som z toho uz na prasky, neviem co s nim robit, nechcem na neho krcitat ani mu to zakazovat, muz je v pohode, ze vraj nemam stresovat, ze je to v poriadku, podla mna to neni v poriadku ani nahodou, bojím sa strasne co s nim je… o chalanske hracky alebo sporty nejavi zaujem, najradsej maluje, lepi si nalepky, lepsi si diamantiky, vyraba naramky… no nech mi nik nevravi ze toto je normalne u 10 rocneho chalana, inak je v pohode, mudry a sikovny ziak, dobre dieta, pomaha, poslucha, prosim poradte mi co robit, ci to riesit alebo nie, ci mam stresovat alebo nie, ci s tym mate skusenost

marseillefan
8. dec 2023

nerieš to a nestresuj... muž má pravdu

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
8. dec 2023

Je zdravy, mudry, sikovny, poslucha, pomaha. Co viac moze matka chciet? Ze sa hra s babikami, maluje ich? Bude z neho kadernik, modny navrhar, sperkar. No a?

zmrzlinka2021
8. dec 2023

A prečo by to nemalo byť normálne? Kto určuje čo je a čo nie je normálne?

victoriab
8. dec 2023

nechaj ho zit a svoje stereotypne predstavy zavri na sto zamkov vo svojej hlave. namiesto toho otvor mysel a srdce a zacni vlastne dieta vnimat a milovat take, ake je, cele vo svojej dokonalej nedokonalosti.

evivb
8. dec 2023

Mas vyniocne zrucneho chalana!

gemerka17
8. dec 2023

Buď rada za svoje dieťa aké je. Bolo by dobre do budúcnosti, aby si vyhľadala psychologicku pomoc. Psycholog ťa v prípade potreby prípravy na to, keby ti syn doniesol domov ženícha. Zmýšľanie máš ako pred 100 rokmi, treba trosku zvoliť a otvoriť myseľ.

victoriab
8. dec 2023

@viestta no kto to kedy videl - chalan a hrat sa s babikami? na psychiatriu s nim alebo rovno k exorcistovi 🙆

autor
8. dec 2023

@victoriab uzasne si to napisala, normalne som sa rozplakala❤️

autor
8. dec 2023

@gemerka17 zenich mi nevadi, nemam nic proti homosexualom absolutne, skor som to myslela tak ci to nemoze byt porucha identity pohlavia

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
8. dec 2023

@viestta ano je uzasny, len iny ako ostatni chalani v jeho veku

autor
8. dec 2023

@kittykat22 ano ale je to tak, baba kef sa hra s autickom nikomu to nepride divne, chalan sa hra s babiko a pride to vela ludom cudne, bohim sa aby mi niekto neublizil aby sa mu nesmiali

ribelina
8. dec 2023

Ja by som to neriešila, hlavne že je zdravý a milovaný. Koľko je na svete chorých detičiek. Buďme vďačné za to čo máme.

victoriab
8. dec 2023

ten chlapec ma 10rokov. o chvilu pride do puberty a bude sa hladat. je to narocny proces a niektori v tejto faze o to viac potrebuju milujucich rodicov. to je tvoja uloha - milovat bez podmienok.

betulinka1
8. dec 2023

Preco by si sa mala stresovať? Aj tak nic na tom nezmenis, nech sa bojis čohokoľvek. Sikovny chalan, poslucha, zdravy, mozes ďakovať Bohu a akceptovat ho taky aky je.

gemerka17
8. dec 2023

Na to má ešte čas. Nechaj ho dospievať po svojom. O rok môže byť úplne iný. Hlavne keď je taký jemnejší a dievčenský naladený bude dobre, keď mu dáte najavo, že sa s vami môžeme porozprávať o hocičom. Otvorená myseľ a náruč v jednom.

victoriab
8. dec 2023

vzdy bude nieco za co sa druhi smeju - to su ludia - mnohi hlupi zakomplexovani mastiaci ego - tvoja uloha naucit ho milovat sameho seba a poznat svoju hodnotu bez ohladu na cokolvek co mu ini povedia.

autor
8. dec 2023

@marseillefan diky, tiez si to uvedomujem ze ma, len sa o neho bojim

viestta
8. dec 2023

Ludia mu ublizia, ty si ta, ktora ho ma podrzat aj v tom najhorsom. Prijmi ho aky je, povedz mu, ze ho milujes celeho od hlavy az po paty a vzdy, vzdy tu budes pre neho, aj v casoch ked mu bude tazko. Nic viac spravit nemozes ale nemala by si spravit ani nic menej.

dzulli1980
8. dec 2023

Pozri, nech je, aký je, Ty si jeho mama ... Ty si tá, ktorá v ňom má pestovať zdravé sebavedomie, naučiť sa ho ľúbiť sa takého, aký je, byť jeho bezpečným prístavom za akýchkoľvek okolností ... ľudia sú zlí, svet je zlý ... no Ty si jeho MAMA.

loliki
8. dec 2023

Asi je to náročné. Je ešte dieťa. Nepíšeš, ako vyrastal od malička, čo vidí doma, koho má za vzor. Niečo ho baví, je estét. Možno bude maliar, módny návrhár. Má súrodencov? Otec sa mu venuje, bavia sa spolu o chlapčenských témach?

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pribinak
8. dec 2023

Bojíš sa, že bude gay……a čo? Budeš ho menej ľúbiť? Alebo bude horší človek? Alebo čo?
Nechaj ho žiť jeho život

alickapusinka
8. dec 2023

Nič mu nie je je normálny chlapec. Nie každý sa hra s autami autodráhy behá ako splašený po vonku. Tvoj muž má pravdu. Moja synovec je tiež taký má tiež toľko rokov a čo. Tak ako sú ľudia extrovertný a introvertný. Koľko dospelých chlapov robí ženské práce zamestanie cukrár, modný návrhár, krajčír,a tu sú neboj nebude gay a ak áno vždy je to tvoj syn tak sa nič nestane. Tvoj muž má pravdu aby si nestresovala a nerobila paniku.

10zabka
8. dec 2023

bola som dievča, ktoré sa vždy hralo s autami, bralo ich chalanom na pieskovisku, aby som ich na druhý deň našla a mohla som sa s nim hrať, lebo doma som mala len bábiky. Dnes mám dvoch synov a nikdy som neinklinovala k ženám, všetci moji kamarát boli chalani, kamošku som snáď ani nemala. Známa má syna, od mala sa hral len bábikami, vešal na seba jej náhrdelníky, nosil jej sukne, doma nosil jej topánky na vysokých opätkoch. Dnes je vysokoškolák a má priateľa. Nik z nás nevie, akým bude v dospelosti. Ja som heterosexuál, známej syn je homosexuál. Rodina to prijala a je s tým stotožnená. Je takým istým človekom ako ktokoľvek z nás. Mnohokrát som sa zamýšľala nad tým, ako by som sa zachovala, keby bol niektorý z mojich synov inak orientovaný. Dnes viem, že by som nikdy nedopustila, aby im niekto kvôli orientácii ublížil. Pretože ich ľúbim a vždy budem stáť za tým, ako sa rozhodli.

rebrambora
8. dec 2023

Jasne, ze je to v poriadku. Ja som sa napriklad hrala vysostne s autickami. Sice nie tak dlho, ale aj tak.
Ved ked ich cese, maluje, atd tak asi ho bavi styling. Podporila by som ho v tom. Vie sa realizovat a aj od velmi mladeho veku pekne zarabat, ak sa to bude rozvijat a bavit ho to.
Ma dokonca este lepsie karty ako dievcata.

luccija
8. dec 2023

Bude tvorivý nakup mu také kreatívne sady.Nie každý chalan je chodiaci testosterón🙂má len 10 r môj bratranec vždy kreslil, vyrábal náramky, robil adventné vence jeho mama pracovala v kvetinárstve dnes má svoje kvetinárstvo a rodinu.Tiez mu jeho dedo nadával, že to sú ženské zábavky a má byť chlap:(

cafelatte
8. dec 2023

A odkiaľ má bábiky, diamantiky? Ma sestru? Možno mu je ona za vzor.

dettilv
8. dec 2023

Možno by som tiež spozornela a stresovala🤭a čo ak by aj bol gay v dospelosti, nebudeš ho ľúbiť? Alebo ako? Je to tvoje dieťa a pre matku je stále dokonale 😊