Vysoká škola sv. Alžbety

veve009
13. dec 2023

Máte nejakú skúsenosť s touto vysokou školou v Skalici? Existuje ešte vôbec? 😄 chcela by som si urobiť bakalára zo sociálnej práce

beata_k
13. dec 2023

@veve009 Strata casu a penazi. Sv. Alzbetu ( v BA) ludia nepovazuju za VS. Bc. uz vobec nie.

zmrzlinka2021
13. dec 2023

@veve009
Ak v zivote uz neplanujes normalnu a dobre zaplatenu pracu, sprav si tam toho bakalara 😉

medda_beda
13. dec 2023

Podľa mňa je to jedno.Veď sama vidím koľko ľudí sa dostalo na dobre miesta cez Jožiho ktorý poznal Feriho a darmo, že majú lepšiu školu ako Alžbeta s ich pracovným zameraním to nemá nič spoločné a tak isto sa na dobré miesta dostali aj stredoškoláci.
Aj z Alžbety sa dostali na kuratelu.
Niekedy to nie je o škole, ale o prístupe k štúdiu a nakoniec musí mať človek na to predpoklady a osobnosť aby kariérne rástol.
Moja známa s podobnou školou vycestovala do česka a kariérne sa vyšplhala.

Je veľa miest kde požadujú len titul a je im úplne jedno, čo človek vyštudoval.

Záleží od toho čo človek chce.Či chce len titul ktorý mu nemusia uznať alebo chce študovať kvôli konkrétnej práci.

medda_beda
13. dec 2023

A hlavne aj na takejto škole sa treba učiť.Tie príbehy ako sa dá ľahko prejsť nie sú tak celkom pravdivé.Samozrejme, že sa to nedá zrovnávať s medicínou.Všade sa nájdu tí ktorí uplatia a ledva sa učia aj na riadnej univerzite.

veve009
autor
13. dec 2023

Ďakujem Vám všetkým, úprimne mne sa nechce veľmi učiť a myslela som si ze táto škola bude ľahká lebo mám pocit že sa mi nedarí uplatniť bez vysokej školy😁.

valeria_h
13. dec 2023

Ja mám sociálnu prácu, pretože pracujem ako sociálny pracovník, čo by som bez tej školy nemohla. Takže u mňa tá škola bola nevyhnutná. Žijem ale v Česku.

monicka07
13. dec 2023

Ja mám túto školu, ale teraz ako sledujem známe ktoré so robia VŠ pedagogickú diaľkovo, tak sa pýtam či to je naozaj komenskeho...skúšky online, málo učenia...som prekvapená, lebo mi sme mali hodne písomných skúšok a bez učenia to nešlo.

lapersefona
13. dec 2023

@monicka07 maju aj zapocty?

monicka07
13. dec 2023

@lapersefona vytvoria si rozvrh a musia nazbierať určitý počet kreditov za celé štúdium

lapersefona
13. dec 2023

@monicka07 to viem ale ci musia aj absolvovat zapocty alebo idú rovno na skusku?

monicka07
13. dec 2023

@lapersefona o zápočtoch nehovorila, namieste skúšok píše seminárnu prácu