Davate si niekto tento rok prihlasku na externe 2rocne pomaturitne studium prakticka sestra? Myslite, ze je sanca na prijatie? Je tato skola dobra, tie, co ste tam isli studovat, boli ste spokojne, nelutujete?
@zefyra Malo zaujemcov na odbor prakticka sestra? A ja akurat od rana zvazujem, ci ma vyznam, aby som podavala prihlasku, lebo si hovorim, ze tam bude urcite natresk a ma nezóberu 🙈
Áno, tak mi povedali. Ja som si aj ešte opatrovatelsky kurz vybavila, behala okolo toho mesiac a ani ten neotvorili, lebo som bola jediná zaujemkyňa, takže tak.
@zefyra Fuha, tak idem tu prihlasku teda podat, nech zvysim sance na otvorenie 🙂
A dala si si prihlasky iba do Skalice, ci aj skusas aj do ineho mesta? Bratislava, Trnava..
Dala som si len k nám do Skalice, keď to nevyjde, skúsim ešte sociálnu prácu v Holíči, tam to je maturitné štúdium, robila by som len rozdielové skúšky.
@zefyra Aha, no bolo si super, keby tu triedu otvorili,budem sklamana, ked nie
Aj ja, uvidíme.
@zefyra Keby som toto vedela, prihlasku mam podanu uz davno, lebo cely april spekulujem, ci ju podat ci nie, mala som predstavu, ze tam bude natresk a uz je moznost len do konca maja. Tak ju idem podat a uvidime.
Ja som ju podala už vo februári 😊
@zefyra Fiha, tak to skoro. Mozno sa im od vtedy nazbierali zaujemci 🙂
No neviem, lebo mi povedali ze keď bude dosť záujemcov zavolajú mi aby som si do žiadosti doplnila zdravotnú prehliadku, vraj sa za ňu platí 10 euro, tak nechceli aby som platila zbytočne popredu.
@zefyra Aha a dala si hned aj maturitne vysvedcenie? Ci to dodas tiez az potom ? Rozmyslam, ze im zavolam a spytam sa, aka je situacia.
Nie, nedala, až potom. Ak niečo zistíš, napíš mi.
@zefyra Jasne napisem 🙂
Tak som do skoly prave zavolala a uz maju naplnenu kapacitu na prakticku sestru, beru 30 ludi a prihlasenych je 33 a este je cely maj na podanie prihlasok. Pani mi povedala, ze minuly rok este v auguste nemali zaujemcov a teraz uz nebudu dalsie prihlasky brat.
@zefyra Zabudla som ta oznacit 😀
@zefyra Ale teda, ze prihlasku mam urcite poslat, ze vzdy sa najde niekto, kto si to rozmysli a sanca je vzdy, tak ju idem zajtra rano podat
To naozaj? Idem tam teda zavolať či si mám teda vybaviť toho dr. Ďakujem za info.
@zefyra Urcite zavolaj, ja som zavolala spojovatelke a prepojila ma dalej. Pytala som sa na maturitne vysvedcenie a netreba overene, staci len obycajna kopia
@zefyra Volala si, co ti povedali? Inak, vyberies si prakticku sestru alebo radsej sanitar?
Áno, volala, povedali mi v podstate to čo tebe. No mne by stačil aj ten sanitár, no tam že ešte chýbajú dvaja záujemcovia.
@zefyra Pod na prakticku sestru, budeme chodit spolu 🙂
No, keď nás zoberú 😊
@zefyra Verim tomu ze ano a ty ked si dala prihlasku tak skoro, tak to mas iste 🙂
A pracujete v zdravotníctve?
Ahojte, prijali niekoho pre rok 2023/2024 na SZŠ Skalica externé štúdium praktická sestra, alebo chodí tam niekto, ďakujem
@olinkaola Mne prislo rozhodnutie v piatok, prijali ma na prakticku sestru externe 🙂
Aj mne to prislo
Ja som si podala prihlášku a takisto aj na odbor sanitár, nakoľko mi bolo povedané ze je veľmi málo záujemcov tak ani nevedia ci vôbec niektorý z tých oborov otvoria. V máji mi majú volať.