Skúsenosti s Nails Holíč 3D mihalnice

kukypink988
8. jún 2022

Ahojte idem si dať úplne po prvý raz urobiť 3Dmihalnice v Holiči otvorili úplne nové nails studio nad billou a keďže je novo otvorene veľa ľudí s ním nemá žiadne skúsenosti :/ rozmýšľam nad tým či sa to oplatí alebo ostať pri lepení mihalnic čo mna úprimne už toľko nebaví a chcela som toto vyskúšať ale čítala som si skúsenosti že niekomu opuchly aj oči alebo po 2 týždňoch vypadali

marinka202
22. jún 2022

@kukypink988 zdravím bola som cca 3 mesiace späť na mihalniciach a akože katastrofálny výsledok... Strašne ma rezali viečka červené oci asi týždeň v kusi pálenie neviem čo možné lebo mladá slečna ktorá mi to robila sa mimochodom na mne zaúčala... A teraz mimo otázky okrem mihalníc som si dala aj obočie ktoré mi jednoducho vyholila britvou len take 2 čiarky 😑😑😑 a povedala super nevedela som či mam vôbec aj zaplatiť....

marinka202
22. jún 2022

@kukypink988 radšej si zájdite do Skalice do Maxu tam je to na neporovnanie

peto212
26. aug 2022

Čaute žienky. Chcel by som priateľke ka narodeninám podarovať,, inštaláciu,, 3d mihalníc. Chcel by som sa poradiť ako to funguje? Dajú sa kúpiť nejaké darčekové poukážky? Treba sa objednať dopredu? A nejaké rady skúsenosti ako to funguje? (som len chlap ale nechcem nič podceniť) ďakujem za vaše odpovede

noami12
28. júl 2023

Máte prosím niekdo skusenosti ci v skalici alebo v Holíči s mihalnicama ?