Recenzie - kardiológ MUDr. Vranec

22. mar 2022

Dobrý deň, máte niekto prosím skúsenosť s kardiológom MUDr.Vranecom? Ďakujem za odpoveď 🙏

colostru
5. apr 2022

Áno, bola som u neho ako tehotná , keďže sa internistovi niečo nezdalo na EKG. Doktor je vraj odborník, treba sa ho ,ale pýtať ,lebo sám toho veľa nenahovorí 🙂 Ale na čo som sa spýtala mi bez problémov odpovedal a ukľudnil ma.

konikvrany
24. apr 2022

@lucia0211 Vranec je Otrasná povaha. Nahulákal na mňa, že čo si to dovoľuje ma posielať obvoďáčka k nemu keď je COVID Či si myslím ze Covid len tak prejde. Ja som bola z neho v šoku čo ten dával. Ďalej, mala som mu doniesť výsledky z monitoringu srdca po prepustení z 2dňového sledovania v nemocnici. Tak nemal žiadneho pacienta, vošiel do ambulancie, a ja som mu teda zaklopala.. ani sa neunúval mi otvoriť. Dodnes po roku mám tie papiere u seba. Za ním už v živote nepôjdem.

lacoste8
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tanika
5. júl 2022

@lucia0211 ahoj poprosím ta bola si u mudr.vranca ? Aký je lebo ma teraz ambulanciu v Senici tak neviem či ísť k nemu krd veľa ľudí hovorí že je divný niekedy až arogantný . Dik za info

autor
5. júl 2022

@tanika ahoj vieš čo, taký že veľmi mi neporadil na koľko som tehotná a bojim sa brať lieky na pulz čo som doteraz brala, tiež sa vyjadril ako môj internista že je to na mne.....je taký že sa musíš pýtať a odpovie ti ....

tanika
5. júl 2022

@lucia0211 môžem sa spýtať bola sa u neho už v Senici ambulancii ? Kedy si dostala termín ? Dlho si čakala???

autor
6. júl 2022

@tanika nie v Šamorine... termín mi dala sestrička až o mesiac no keďže som tehotná tak si ma zaznačila že keby sa niečo uvoľní skôr tak mi zavolá...a aj sa uvoľnilo o týždeň mi volala😊