Ahojte prosím vás tie čo rodili teraz posledné dni v Skalici mala by som pár otázok. Poradne fungujú ako? Teraz v piatok idem na prvú a chcela by som vedieť ako to tam prebieha. A už k pôrodu... Nadštandardné izby sa nahlasujú dopredu ešte pred pôrodom,alebo až po? Nejaký zoznam okrem takých vecí ktoré sú samozrejmé? Koľko ste boli v nemocnici od dňa pôrodu? A hlavne aký je tam personál. Ďakujem
@ci ja som rodila v januári.
Poradne normálne, ak nemáš nejaké ťažkosti je to rýchlovka.. Podľa tt ťa pošlú na oddelenie na monitor.
Nadštandardné izby som si hlásila vždy hneď pri prijatí na oddelenie.(rodila som 2 krát a oba pôrody vyvolané) Môže sa stať že budú všetky obsadené, sú tam tri izby a z toho jedna covid momentálne.(teda tak boli v januári)
Zoznam by mali mať na stránke nemocnice. https://nemocnicaskalica.agel.sk/pracoviska/loz...
Myslím že počet dní ktorý tam stráviš záleží od zdravotného stavu teba a dieťatka. Ja som v noci zo štvrtka na piatok porodila (dátum štvrtka) a v pondelok som išla domov.
No a čo sa týka personálu za mňa na 1*. Akože každý má niekedy svoj deň ale ani raz sa mi nestalo že by bol niekto neochotný mi čokoľvek vysvetliť alebo pomôcť. Majú toho dosť ale snažia sa ako môžu. A keď ty budeš v pohode a počúvať ich inštrukcie a rady aj oni budú v pohode. 😊