Ahojte mamičky, chcela by som sa Vás opýtať ktoré ste rodili teraz niekedy v Skalici aké máte skúsenosti?
Aj tie ktoré ste cisársky mali 😊
A ako je to vlastne počas tejto situácie, či pri pôrode bola aj Vaša polovička? A koľko asi dní ste boli v nemocnici.
Ďakujem 😊
@terezia1105 ahooj, jeej gratulujem 😊 ďakujem za info a po koľko teraz dávajú na izbu?
@noami12 my sme boli po3
@terezia1105 ešte jedna otázka, rúško na tvári si mala celý čas?
Ked prídeš urobia ti test ak si negatívna uz to tak nevyžadujú.nrmala som ho ani pri pôrode ani v jedalni
@terezia1105 takze musi mat test dopredu spraveny? Neotestuju ho tam priamo na mieste za ten poplatok 25€?
A ako je to s epiduralkou v skalici?
@noami12 v sobotu o 18tej som porodila a domov som isla v stredu.. Skusenost dobra.. Nemam ale s cim porovnat... Mala som pri porode dr. Rusnakovu a spokojnost! Aj sestricky boli dobre pocas celeho pobytu
@karinka1986 jeej gratulujem 😊 a co sa týka respirátora, musela si ho mat pri pôrode aj? Na izbe a tak?
@noami12 na zaciatku som ho mala.. Ale uz ked kontrakcie naberali na sile tak sa ma lekarka pytala ze ci ho naozaj chcem mat😂 na izbe som ho nemala.. Iba ked chodila vizita
@karinka1986 ďakujem ja už mám po pôrode 😂
@noami12 tak gratulujem 🥰
@karinka1986 ďakujem 💓
Ahoj ja som porodila v utorok.pri porode moze byt otec musi mat ale test hotový.a púšťajú na 4 den domov.za mňa personál ochotný.len mňa hnevalo zákaz návštevy