Pôrod v Skalici počas Covidu-19

ci
26. nov 2021

Dievčatá je tu niektorá ktorá rodila v Skalici teraz niekedy aj za korony? Do júna je síce ďaleko,aj možno zase na chvíľu nebude 🤭,ale chcela by som vedieť ako sa vám tam páčilo. Ja len tak priebežne by som chcela vedieť ako to tam chodí,aký personál tam,izby atď.

jaja8_9
26. nov 2021

@ci ✌️pripajam sa aj mňa by to zaujímalo, do mája ďaleko

ki_ki2
26. nov 2021

Aj mňa to zaujíma 🙂

juliastrakovave
26. nov 2021

Ja som síce rodila v prvej vlne korony a ešte som aj muža mala dovolené pri pôrode. No bol zákaz návštev. Ako tak som spokojná prístup celkom v pohode, čo môžem pochváliť tak sestričky na novorodeneckom úplná paráda.
Predpokladám že keď to bude letné obdobie tak budú tie pravdivá trocha voľnejšie, len rúška isto budú potrebné. Viac vám neviem povedať keďže som to naozaj len tak okrajovo chutila. Veľa zdravíčka prajem 😊

nonkanonka
26. nov 2021

@ci rodila som dva tyzdne dozadu. Personal super, izby taka klasika, navstevy zakazane, otec pri porode moze byt. Kamaratka rodila v juli, mala nadstandard a mohli jej tam chodit aj navstevy. Teraz v novembri nemozu chodit ani na nadstandard. Ja osobne som bola spokojna 🙂

ki_ki2
26. nov 2021

@nonkanonka mohol byť s tebou partner aj pri prvej dobe pôrodnej alebo len pri samotnom pôrode na sále ? Gratulujem k bábätku ☺️❤️

nonkanonka
27. nov 2021

@ki_ki2 ja som rodila cisárskym takže na toto ti neviem odpovedať ale tá kamarátka čo rodila v júli mi tuším hovorila, že mohol byť až pri pôrode, ale tým si nie som úplne istá 🤔 ďakujem 🤍

jaja8_9
27. nov 2021

@nonkanonka a stačil otcovi test alebo taktiež musel byť zaockovany? Pri cisárskom môže byť len keď je plánovaný?

nonkanonka
27. nov 2021

@jaja8_9 stačí test.. či pri akútnej sekcii môže byť to neviem, ja som mala plánovanú 🤷🏻‍♀️

jaja8_9
27. nov 2021

@nonkanonka vďaka 🙂

mamartinka
2. dec 2021

@nonkanonka gratulujem k Nelke.

nonkanonka
2. dec 2021

@mamartinka ďakujem ☺️

colostru
8. dec 2021

Ahojte, ja som rodila v Auguste. Po príjme mi urobili antigénový test ,dva dni po pôrode PCR test. Manžel mohol byť pri pôrode - tomu urobili antigénový test a mohol ísť za mnou na pôrodnú sálu. Sestričky,personál v pohode. Pokiaľ bude možnosť ,tak určite odporúčam nadštandard. A určite si nabalte nejaké sušienky ,ryžové chlebíky ,proste niečo trvanlivé na jedlo,zíde sa vám to po pôrode.

colostru
8. dec 2021

@ki_ki2 nie pri prvej dobe pôrodnej nemôže. Na predpôrodnej príprave síce vraveli,že môže ,ale realita je taká,že pokiaľ je na "vzdychárni" s tebou ešte nejaká mamička ,čo väčsinou je ,keďže sú tam dve postele ,tak nemôže. Partnerovi buď volajú sestričky ,že môže už prísť k pôrodu alebo povedia tebe,aby si mu zavolala. Držím palce
@ki_ki2