Pôrod v Skalici

15. máj 2023

Dobrý deň prajem, prosím Vás je tu niekto kto teraz niekedy rodil v Skalici ?
Chcela by som vedieť ako to tam teraz je a aké ste boli spokojné.

veronikaszabova
15. máj 2023

3.4 som rodila

tatiana288
27. máj 2023

Ja som tam rodila, síce to už bude pomaly rok, ale myslim, že stále aktuálne. Ja som si starostlivosť o mňa a o bábo a aj celý pobyt, od prijmu až po odchod, nemohla vynachváliť. Mala som obavy, nakoľko na túto porodnicu skoro kazdy nadaval, ale všetko bolo super. Velmi mily a ochotny personal, od primára až po sestricky. Vsetci mi pomáhali aj po fyzickej aj po psychickej stránke. Takže za mňa bol pôrod v tejto nemocnici krasny a bezproblemovy zážitok.

autor
27. máj 2023

@tatiana288 tak to ma teší lebo ja som pred 2 r. Tam rodila a nemala som dobre skusenosti, za to som chcela nejaké čerstvejšie skusenosti 🙂 rodila si prirodzene ? Ak áno s epi ci bez ? 🙂

ki_ki2
28. máj 2023

Rodila som minulý rok a nemôžem povedať jedno zle slovko co sa týka starostlivosti a personálu 🙂 všetko bolo super

autor
28. máj 2023

@ki_ki2 ďakujem 🙂 už som sa rozhodla, pôjdem tam znova

7trisha7
28. máj 2023

Rodila som tam 2016,2019 a teraz februar 2023 a kazdy x som bola maximalne spokojna, uplne neskutocne skvely pristup, vsetci strasne mili, napomocni, citila som sa tam skvele 😊😊❤️❤️❤️❤️❤️ Inde by som rodit nikdy nechcela 😁

henriettv
7. jún 2023

Ja som rodila apríl 2022, na oddelenie 600-nedelia nemôžem povedať krivého slovka, na neonatologicke oddelenie nemám veľa príjemných spomienok. Tam mi každá sestrička hovorila inak, ordinovali tam sestričky nie lekárky, okrem vrchnej sestry mi nevedela žiadna sestrička povedať relevantné informácie čo sa týkalo dojčenia. Dojčenie som teda riešila samostatne so svojou dulou lebo ak by som sa tam riadila ich radami tak nedojcim. Rady typu: dojčiť len v perinke, dojčiť z každého prsníka len 10minut, dojčiť každé 3 hodiny boli na dennom poriadku.