Poradne posledný mesiac v nemocnici

5. dec 2023

Ahojte baby chcela som sa spýtať ak Vás váš gynekolog pošle už posledný mesiac na poradne do nemocnice ako často sa tam chodí každý týždeň? A robia aj pásy každý krát ked tam prídete? Ďakujem vopred za odpovede ja som sa zabudla spýtať 🙏🏻

marci77
5. dec 2023

to asi zavisi od tej ktorej nemocnice, ci robia pasy ....bezne nerobia (teda v tej mojej nemocke), iba ak by ste boli uz po termine, tak kazde 2dni bolo treba chodit na pasy ....ale nepatri to k beznej rutine na prehliadke

a chodi sa tam raz za tyzden ....a rozostup medzi vysetreniami by mal byt minimalne 7dni (inak im to poistovna v minulosti nechcela preplatit)
cize napr. chodite kazdu stredu ....ale ak sa vam jeden tyzden neda ist v stredu, tak chodte radsej vo stvrtok, v utorok by vas mohli otocit, ze mate prist vo stvrtok

a standardne treba priniest na poradnu moc

asi pozrite webstranku tej ktorej nemocky, do ktorej chcete ist ....mozno tam budu mat nieco k tomu napisane

autor
5. dec 2023

@marci77 ďakujem krásne ja myslím skalickú nemocnicu tam pôjdem rodiť

lucia13022023
5. dec 2023

Pozri stránku na Fb, kľudne tam napíš na konkrétnu pôrodnicu.
Mne pásy robili zakaždým, aj ultrazvuk. 🙂

autor
5. dec 2023

@lucia13022023 ďakujem krásne

katarinaheskova
5. dec 2023

Ahoj, aj ja idem rodiť do skalickej nemocnice, TP mám 15.12., prvý krát na kontrole v nemocnici som bola 24.11. to mi pásy nerobili, na druhej kontrole o týždeň teda 1.12. mi pásy už robili. 🙂 teraz ma čaká zase v piatok, predpokladám že to tiež budú robiť monitor kvôli ozvom bábätka, poprípade aby zistili či sa pôrod nerozbieha.. trvá to 20 min je to v pohode
A áno každý týždeň sa chodí do TP, pri rizikovom asi aj častejšie

autor
5. dec 2023

@katarinaheskova ďakujem krásne

jitus2
8. dec 2023

Ahoj , áno každý týždeň ak je všetko ôk.treba priniesť aj moč. Pásy už boli pri každom pôrode inak ( 3x som tam rodila )

mamartinka
11. dec 2023

@katarinaheskova ešte pokope?Už sa ti to kráti a krásneho ježiška budete mať.Hlavne nech ti všetko bez komplikácií dopadne a ste obaja zdravučký.Držím palce.