Dobrý deň, prosím vás aké máte skúsenosti s pánom doktorom Donovalom z Holíča?
Zaujíma ma prístup , komunikácia, riešenie problémov, objednávanie atď.
Ďakujem
Velmi pekné priestory, objednanie na čas a minimálne čakanie.... Poslednú dobu mám pocit že to je všetko hrr hrr len aby sa stihlo čo najviac pacientiek.... A pán doktor vždy vysvetlí čo treba len asi podla nálady niekedy je príjemný niekedy menej 🙂
Ja som od neho odišla do Senice, a tam je lepší doktor, všetko mi povie, vysvetlí atď... Ale každý vám napíše inú skúsenosť.
Ale som rada, že som odišla od neho. Tu v Senici neplatím (max 2eura.)
Chodila som k nemu, som mu vďačná, lebo keby nebolo jeho do dnes by som nemala asi do dnes deti, dobre mi poradil a tak ako povedal aj bolo. Ale nakoniec som si kartu preložila inde lebo som mala vážnejší problém a stres a zdalo sa mi že dosť situáciu zlahčoval.
@monush19 ja som u pána Živicu a spokojná nie som ani náhodou.. s jeho prístupom.. čo najskôr chcem odísť od neho preč
A aký ma prosím Vás prístup?
Ja som bola u dr. Donovala 10 rokov. Teraz som dva roky dr. Chvostačovej a to je 100 a 1. Som rada že som prešla k nej. Len teda momentálne neberie nové pacientky.
Mam dobre skusenosti, profesionalny pristup, objednavanie je na cas a vacsinou presne tak aj vezme. Problemy som neriesila.