Gynekologické oddelenie Skalica

kikaadamkoanicka25
23. okt 2023

Dobrý večer chcem sa spýtať či má niekto skúsenosť z gynekologickým oddelením v Skalici? Čaká mňa operácia laparoskopicka mám cystu dermoidnu na ľavom vajecniku plus sterilizacia.Rada by som sa popytala niekoho kdo má skúsenosti z týmto oddelením alebo aspoň z týmto zákrokom ako to prebiehalo koľko ste boli hospitalizované,či boli bolestí po?

monicka07
21. nov 2023

@kikaadamkoanicka25 ja som bola na zákroku minulý rok, v utorok príjem, v stredu operácia, vo štvrtok domov, bolesť bola,ale dostala som injekciu od bolesti, potom sa to už dalo vydržať.

mamartinka
21. nov 2023

@kikaadamkoanicka25 nemáš sa čoho báť.V utorok nástup,streda zákrok a piatok domov.Mne odstraňovali polyp na maternici plus prefuk vaječníky.Absolútne nič my nebolo a vtedy ešte ma robila Gabika Bartošková a Kvaltín bývalý primár jej asistoval.Na druhý deň po zákroku už som skalpovala po stoličke na izbe som ladila tv.Až už som bola doma tak nedelu som doma vracala.Inak vobec nič žiadna bolesť,teplota nič.Ale zas každé telo je pravda iné ale fakt sa neni čoho báť.Dnes už niesú operácie ako kedysi.Teraz všetko laparoskopiou a len jazvy zostanú.Držim palce nech ti to dobre dopadne.Drž sa a všetko bude dobré.Ja som to absolvovala 2011 ešte