Dobrý deň, vie mi prosím niekto povedať, koľko sa platí za komunálny odpad v Senici za rodinný dom? Ďakujem
@viestta vzn som našla, ale z toho neviem.. koľko je poplatok za RD. Myslela som niekoho, kto to platí.
@viestta či vieš to vyrátať z tohto? Ak máš chvíľu.Približne? Ďakujem https://senica.sk/clanok/7864-o-miestnom-poplat...
@viestta
Vsak to je jednoduche, vies aku velku mas popolnicu a kolkorat rocne ju vyvazaju. Napriklad 120 litrova, pri vyvoze kazdy tyzden je 0,02335 x 120
@viestta to vychádza ale nejak málo za RD 1 popolnica... Bytové domy majú 53e na osobu ročne...
.
Napriklad 120 litrova, pri vyvoze kazdy tyzden je 0,02335 x 120
142€ pri 52 vyvozoch ročne
@stela01 to sa mi zdá zasa asi veľa, nie? Keby tu bol niekto, kto býva na RD v Senici, že by vedel povedať koľko sa platí...
@stela01 vy toľko platíte?
Ja platím veľmi veľa , som okres Sc oproti vám
Napr mám viac nádob
220L vývoz každý druhý týždeň suma 300€
Mám aj 120 l + bio odpad 220l a platím 180€
Tak že u vás to je krása a že vývoz každý týždeň 120 l vám úplne stačí a máš to za 140€
@stela01 aha, ďakujem, ono to asi všade išlo hore.
vela? to je este fajn cena, u nas 120l nadoba, vyvoz 52 x v roku (cize tyzdenny) stoji 248,98 €
Tak u nás v dedine sa strašne veľa platí
My mame doma 2 kuki
220 a 120 a to je posledný rok som povedala musíme sa zmestiť už len do 220 lebo nebudem platiť o rok toľko nás je doma 6 ľudí
@cina1 tak veľa? Strašné
@stela01 asi márne dúfam, že už nebudú zvyšovať poplatky...
no treba triedit...a potom sa mozno zmesti aj do vyvozu raz mesacne...
@stela01 u nás podľa mňa sa triedia ľudia, lebo sľubovali, že znížia poplatky, lenže predminulý rok strašne to zdražili, tak neviem, ...príde mi to ako biznis pre niekoho...
Ja, Bratislava každý druhý týždeň 120l 120 eur. Teraz to išlo hore
@tilly 120e ročne na RD bez ohľadu na počet osôb? Či závisí aj od počtu osôb? Ďakujem
My platime do 100€ za rok,vyvoz ko kazde 2t. Ostatne je raz za mesiac. A nadoby mozme mat aj 5
53€ osoba
Staci ist na web mesta a tam pohladat cenu