Psychiater - okres Senica a okolie

14. feb 2022

Prosím Vás viete mi poradiť nejakého psychiatra ktorý nemá dlhú čakaciu dobu ? Mam už od minulého týždňa veľké úzkosti a stres a ja už takto nevládzem v kuse byť v takom napätí, v Senici psych. Maju dlhé čakacie doby, v skalica mam termín ale až v polke marca a dovtedy sa snáď aj zbláznim. Skúšala som voľnopredajné lieky na úzkosti, ale vôbec mi nepomáhajú.

krisbar
14. feb 2022

Nepremyslala ai obvolat aj inych v okoli ? TT, Ma, BA? Ak mas taketo stavy tak by ta ako urgent mohli vziat skor.

luccija
14. feb 2022

Obvodná Ti zatiaľ môže predpísať lieky na ukludnenie

autor
14. feb 2022

@krisbar no mne je to v podstate jedno tu okolité okrese urcite, čiže aj Trnava alebo Malacky, ale kde tam by ma ako urgent mohli vziať skôr?

autor
14. feb 2022

@luccija obvodná mi povedala nech si dám magnezium... alebo B komplex... ja som si dala zatiaľ aspoň voľnopredajné také levandulove ale je to o ničom zatiaľ.

lienka0078
14. feb 2022

Môžem sa spýtať ako sa u teba prejavuje taka úzkosť? A stres z čoho? Nedá sa to zvládnuť doma niekde s kamarátkou?

autor
14. feb 2022

@lienka0078 ahoj napísala som ti do správy

keira13
12. mar 2022

Zajdi do lekarne a vypytaj si neurol alebo,xanax,lexaurin neviem ci su tusim na predpis a gajacuran sa da aj bez predpisu v niektorej ti ho mozno daju a dovtedy ak by si sa nevedela ovladat daj si tabletku 🙂 aj obvodna ti predpise tieto lieky alebo antidepresiva a budes v poriadku …dovtedy vydrzis a skludnis sa