Dobrý deň, chchem sa informovať ako ste spokojní s pediatrom MUDr. Chynoransky v kútoch. Ako prebiehajú poradne. Chodí tam veľa Rómov.
Ďakujem
@adinka1986 nakoniec sme išli k nemu ..inde nebrali a bývalého pediatra radšej nekomentujem 🤦🙈 prvá návšteva úplne v pohode ..uvidíme ako bude ďalej
Ono sťažnosti na neho boli počas covidu len že ordinuje cez mobil...mám tri deti všetky tam chodia ja som spokojná...
@adinka1986 dobrý deň, viem že je to staršia téma... Viete mi povedať či robí CRP vyšetrenie? Ak áno je to z jeho strany automatické alebo treba oň požiadať ? Vďaka za info
@jany205 dobrý deň áno robí crp a asi zalezi od závažnosti choroby
@jany205 ja som prišla zo synom 6 mesiacov a mal kašeľ ..doktor ho celého skontroloval teda uška ústa popocuval prehmatal bruško.. zistil že má chytené priedušky. Automatický zobral crp hodnota bola negatívna a podľa toho nastavil liečbu. Liečba zabrala. Čiže u nás automaticky robil crp. Ale podľa mňa aj keď požiadate urobí. Inak ja som napríklad objednala z nej crp testy, a keď sa mi niečo nezdá urobim aj doma preventívne a crp vám dokonca aj v určitých lekárňach urobia. Stačí nájsť cez net lekáreň kde to robia.
Vďaka za info. Ja som práve pri prvej dcérke mala negatívnu skúsenosť a teraz deti ochoreli, tak ma zaujímalo či sa niečo zmenilo keďže robí zástup našej pediatričke.
Dcérka keď mala 8 mesiacov mala horúčky, výsyp v ústach a pán doktor hneď povedal, že to je angína a dostala antibiotiká . O pár dní neskôr na kontrole u našej pediatričky sme zistili, že to bolo vírusové ochorenie a antibiotiká dostala zbytočne . Ako prvorodička som nemala skúsenosť s CRP vyšetrením, netušila som že je takáto možnosť .
Preto ma zaujímalo či aj v jeho ambulancii je možnost CRP vyšetrenia .
@jany205
Hej je tá možnosť, určite sa pýtajte keď máte záujem o to vyšetrenie 😉. Ja ho vždy zavalim otázkami 😅😂 takže bez obáv
@jany205 ja som dala dcéru od nehu prec. Inému lekárovi. A pan doktor asi sa urazil mi napísal, ze nakoľko som ukončila zmluvu s malou,tak on ukončuje zmluvu mojim dvom synom. Ale tak úprimne, ja som nebola s jeho starostlivosťou spokojna. Vzdy len počúval. Na CRP asi 1x každému robil,ale atb predpísané mali nonstop. A odber keď som chcela,toho som sa ani nedočkala. Takze v podstate mu aj musim poďakovať,konečne som nútená prejsť k normálnemu lekárovi.
@geva7 prosim Vas, ku komu ste sla? Lebo je problem s pediatrami, nikto neberie 😢
@geva7 som nevedela že môže vylúčiť aj druhé deti, ja som zo starším synom išla od Salcika k Mamatatajojo..úprimne u Salcika ani crp nezobral za celých 5 rokov 🤦
My sme u Chynoranskeho v Janoch..veľa ľudí sa na neho sťažuje.Ja spokojnosť