MUDr. Andrej Živica

dadak22
12. feb 2024

Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o recenzie/skúsenosti na gynekológa Živicu. Ďakujem.

panonia
13. feb 2024

Ja som si zobrala kartu keď mi povedal, že nemá čas mi vysvetliť moju diagnózu a mám si to prečítať na internete..aj keď som nebola na preventívne každý rok tak mi nadával, jeho otec bol úžasný lekár , tento je nervak a vyšetrenia boli ako za trest. Dr. Chvostacova v Skalici je veľmi milá, kľudná profesionálka 😁.

lievocenka
13. feb 2024

Odišla som.... Je to síce pár rokov dozadu, ale od začiatku tehotenstva som mala problémy. Stále mi tvrdil, že je všetko v poriadku a termín pôrodu mi posunul, tak že by som mala ostať tehotná až dva týždne po tom čo mal výsledky z laboratória! V17tt mi oznámil, že bábo je mŕtve a mám ísť do nemocnice. V nemocnici sa zhrozili, plod bol podľa nich už tri týždne mŕtvy a placenta v rozklade. Do druhého dňa, než ma vzali na zákrok som bola zelená spuchnutá a zázrakom som nedostala otravu krvi!

lusi0703
29. feb 2024

@dadak22 tiez som od neho odisla. To ze som mala opakujuce infekcie a velke bolesti pri menzese riesil stale len liekami, ziadne vysetrenia alebo nieco viac. Presla som ku Bartoskovej na kolonke, ta ma hned poslala do nemocnice s podozrenim na diagnozu. Nastastie sa nepotvrdila. Ale proste ten pristup velky rozdiel.