Ahojte, som čerstvá mamička a hľadám nejakú mamičku/kamarátku na kočíkovanie zo Senice alebo okolia. Prisťahovala som sa sem takže kamarátky mám ďaleko 😐 Ak tu je niekto taký, nech sa ozve 🙂
@vanyia2601 Ja mám zatiaľ dvojtýždňového ale postupne už chodíme von 🙂 na starom sídlisku, to je trochu ďalej od teba ale nevadí s kočíkom to máme raz dva prebehnuté 😀
@daniela173 jej, tak to ozaj čerstvá maminka 🥰 veru áno, my sme s malým boli prvý raz cca v dvoch týždňoch vonku. Odvtedy to miluje 😁 takže ak aj náhodou nejdeme, tak aspoň spinkať na balkón dávam .
A veru hej, v rámci prechádzky to je za chvíľku prejdene 🙂
@vanyia2601 no áno ale ten čas tak rýchlo pri ňom uteká 🙂 tak keď bude teplejšie môžme sa dohodnúť 🙂
@daniela173 veru áno, pri deťoch ide čas dvojnásobne rýchlo 🙈🙈 jasné, dačo dohodneme ☺️
@daniela173 ahoj ja som zo starého sydliska ak by si chcela tak by sme mohli niekedy pokocikovat, aj keď už mám trochu vecsie babo
@eleonoracer áno jasné môžme sa dohodnúť 🙂
@daniela173 super bola by som rada
@daniela173 ahoj, ja mám 3,5mes syna a som zo starého sídliska tak môžeme ísť niekedy spolu 😊
Ahojte, ja byvam na Robotnickej a tiez som tu pristahovana a skoro nikoho nepoznam. Mam 1,5 rocnu dceru 🙂
@daniela173 ahoj, ja mam synčeka takmer 3 mesačného. V ktorej časti SE bývaš? Ja v Sotinej, tak ak to nebudeš mať ďaleko, vklude môžeme vybehnúť pokocikovat spolu 🙂