Ahojte,darujem huskyho 2 ročného z rodinných dôvodov,je poslušný povely ovláda,blbe komentáre si rovno môžte odpustiť :D(aj keď viem že niektorý sa tu nájdu no 🤭) viem ho doviezť Okres Senica,BA,v prípade záujmu píšte a ja sa ozvem.hladam pre nho dobrý domov.
@ssimusska ďakujem za radu skúsim
Na Bazos by si dala fotky, skus aj sem a niekto sa ho ujme. 🐶
Ak je to husky s PP tak treba v prvom rade oslovit chovnu stanicu z ktorej ho mate.
Drzim palce, aby sa mu podarilo najst novy, laskyplny domov a aby neskoncil niekde v gulasi alebo na zapasoch…
Nikdy by som psa nedarovala. Dá sa normálne predať najmä ak je zdravý a vycvičený aj keď to môže trvať dlhšie ale kto nemá na kúpu psa nebude mať aj na jeho starostlivosť a väčšina darovaných psov skončí veľmi zle...
@colsami my máme dom medzi domami,čiže nemáme skúsenosti,ale keď sme boli u našich ani sa nesnažil utekať.nezavyja,samozrejme keď prejde niekto okolo brány sa ozve,zlozvyky nemá žiadne,len potrebuje pozornosť,so psami nie ank s mačkami ale s fenkami nemá problém,je to vonkajší pes je k nemu aj búda na mieru robená za menší poplatok keby nol záujem ,kastrovany nieje,bola by som rada keby mu nájdem dobrú rodinu
Prosím len si dobre prever komu ho dáš, skús osloviť nejaké oztka alebo útulky určite ho nevezmú ale môžu pomôcť s hľadaním domova oni si záujemcov vedia preveriť.
Na Facebooku je specialna skupina, vola sa Siberian Husky Rescue Slovakia, odporucam obratit sa na nich 😊
Predaj aspoň za 30-50€. Nedaruj
Inak veľmi pekný, mne by za ním bolo smutno
Ja si neodpustim blby komentar. Zvery nie su hracky a preto si to treba 100 x premysliet, ci ho vies mat 18 rokov. A nie skratovo a kratkodobo rozmyslat.
@stanulienkat Podla mna toto vobec nie je blby komentar, ja spravny.
Krasny, modrooky, iste ti je luto, ze sa ho musis vzdat. Citim s tebou.
@stanulienkat neviete z akého dôvodu sa ho musia vzdať, tak si svoje nemiestne poznámky nechajte pre seba.
@zasz nie je to nemiestna poznamka. Pri kupe psa sa ma zvazit kazde za a proti, treba ratat s uplne vsetkym.
@zasz neoplatí sa na také komenty reagovať🤷🏻♀️pani nič nevie a súdiť bude,keby som svina predám ho hocikomu lebo husky býva žiadaný ale ja mu chcem nájsť dobrý domov len to niektorým nevysvetlite
Super, ze ste napisali do tej skupiny na FB, uz som tam videla prispevok. Tak drzim palce, aby sa nasiel niekto vhodny 😊
Je nádherný aj my máme jedného
@stanulienkat Niekedy v živote prídu aj veci, s ktorými nerátate a tak sa musíte vzdať svojho miláčika či chcete alebo nie. To nie je o tom, že kúpim a potom sa vzdám.
@stanulienkat tak ti napíšem nás prípad. Mamina mala roky psíka, lenže ochorela a v posledných mesiacoch to prišlo do takého štádia, že sme sa my museli o ňu starať 24 denne. Psíka si zobrala jej sestra, ale to je nepodstatné.
Tak aj my sme rozmýšľame skratovo a krátkodobo?
@martul baby, dobre viete ako to myslim. Idu vianoce, zase sa budu detom kupovat zive hracky a po vianociach sa budu zive bytosti vyhadzovat. Mnohokrat ludia bez rozmyslu kupuju zvierata a potom zistia, ze ich nemaju kam dat, ze sa treba starat, vencit, ockovat, chodit k vet. A zrazu je pes na pritaz. Nevytahujte sem pripady, ked sa to ozaj neda. Normalny clovek.pochopil, co som chcela povedat.
@stanulienkat normálny človek pochopí, že autorka môže mať 1000 dôvodov, oprávnených, ktoré nepoznáme, tak nebudem dopredu odsudzovať.
Mali si ho brat rodičia lenže neznesie sa s ich psom(cane corso) a keby sa ho chcem zbaviť jak niektorý pisu tak ho predávam za neviem akú cenu a isto nedarujem dobrej rodine.
Skôr napíš na fb do skupín, tam dostaneš tiež hate ale je tam väčší dosah