@mimusina K 1. augustu 2024 vydal Regionálny úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) v Senici nové odporúčanie týkajúce sa Kunovskej priehrady, podľa ktorého nie je táto vodná plocha vhodná na kúpanie. Dôvodom tohto rozhodnutia je zhoršenie kvality vody, ktoré môže predstavovať zdravotné riziko pre návštevníkov. (Prekročenie hodnoty pre bakterie E-coli)
Na základe opakovanej skúšky kvality vody vykonanej Regionálnym úradom verejného zdravotníctva (RÚVZ) v stredu 7. augusta, bola Kunovská priehrada opäť potvrdená ako vhodná na kúpanie.
Ja by som sa vo vode plnej fekálnych baktérii nekupal. Ale je to len môj nazor. 😉
@mimusina
K 1. augustu 2024 vydal Regionálny úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) v Senici nové odporúčanie týkajúce sa Kunovskej priehrady, podľa ktorého nie je táto vodná plocha vhodná na kúpanie. Dôvodom tohto rozhodnutia je zhoršenie kvality vody, ktoré môže predstavovať zdravotné riziko pre návštevníkov. (Prekročenie hodnoty pre bakterie E-coli)
Na základe opakovanej skúšky kvality vody vykonanej Regionálnym úradom verejného zdravotníctva (RÚVZ) v stredu 7. augusta, bola Kunovská priehrada opäť potvrdená ako vhodná na kúpanie.
Ja by som sa vo vode plnej fekálnych baktérii nekupal. Ale je to len môj nazor. 😉