Baby viete niektorá či v Senici alebo v Skalici robia 4D ultrazvuk? Bez toho že by som mala u doktora kartu? Môj ti nemá,tak rada by som vedela či na okolí robí niekto. Ďakujem
Ahoj, síce nie Senica ani Skalica ale ja som od Senice a boli sme už 3x u pána doktora Breštanskeho v Hlohovci . V 20tt mi urobil morfologicke sono malého krásne premeral do poslednej kostičky aj urobil krásne fotky . Potom som tam bola na 4D v 28tt a urobil mi krásne fotky a aj videá na usb kľúč a zase popozerať malého či je všetko v poriadku fakt precízne . Objednať sa dá cez email a objednajú na presný čas 🙂 cena za morfo sono v 20tt bolo 35€ a 4D so záznamom a videom s muzikou na pamiatku 50€ . Za mňa top lekár , prístup , prostredie . Neviem povedať jedného zlého slová . Priateľ absolvoval so mnou všetky vyšetrenia bez problémov ho pustili . Nepýtali žiadny test, očkovanie ani nič .
Aj ja odporúčam Hlohovec 👌🏻
@ci nie je to Senica ani Skalica ale ja som bola v Malackách v nemocnici. Ale teda záleží že či hľadáš len 4D pre fotky a videa alebo aj morfologické sono. Lebo v nemocnici to robia len pre “pokochanie” a fotky a videa 🙂