ahojte, vedeli by ste mi poradiť nejakú firmu na vývoz žumpy v Senci? Sice nie som priamo zo Senca ale 7km vzdialená dedina.
No bývame tu už rok, zo začiatku nás vývoz stál u firmy Žumpár Pišta 40eur čo bolo ešte v pohode, ale prišla korona ceny sa začali navyšovať a po korone nám bolo povedané že vyššie uvedená firma sa spojila s firmou kanal mps a oni si pýtajú za vývoz 67eur čo nám príde už dosť..preto sa pýtam či nemáte skusenosť s inou firmou prípadne aj kontakt na ňu. Bola by som vám veľmi veľmi vďačna 🙂
@erikava kazdy mesiac???
@veronikaszabova max nám vydrži mesiac a pol :/
A max nám vydrží mesiac a pol :/ takže už chápeš prečo mi príde 67 veľa ?
neviem o tom zeby nejaky obecny urad poskytoval vyvoz zumpy v dedinach v okoli senca jedine si normalne objednat a zaplatit aj 67 je tu este ok cena
My bývame cca 13 km od Sc a tu brali dakedy dávno 30,potom 40, potom 50 (vsetci zumpari) a včera nam pan povedal, ze ceny v čističkach sa navýšuju a od budúceho mesiaca 60. Za vyvoz 10 m3. U nás sa interval navýšil na 3 tyzdne cca... Tak tiez nie sme nadšení... Ono ta cena závisí aj od toho, ako ďaleko máte najbližšiu čističku, do ktorej sa fekalie vyvezu...
Tiež bývame pri Senci a toto navýšenie cien za posledné obdobie je naozaj hrozne. Nám vydrzi cca 2 mesiace (ale sme len dvaja a cele dni okrem víkendu vlastne v práci) ale od decembra nastupujem na materskú takze tipujem že tiež sa nám ten interval trochu skráti a bude to ešte horšie. Žiaľ zatiaľ sme nič vyhodnejsie nenašli 🤷🏻♀️
Ahoj byvam vo Velkom Bieli, mesacne davam 42e a vytiahne 10kubikov ja mam 12kub zumpu ak chces kontakt napis mi
@lolinko pan Rigo alebo pan Bryndza?
@andrea_prestastna
Vždy volám s pani a tuším pani Rigova sa volá, len v mobile to mám uložené ako žumpa 🤭😁
@lolinko ano to je jeho zena
@erikava Ahoj skus Karol Vadocky je z Novej Dedinky berie 43 eur 12 kubikov tu je cislo 0903 474 866
@silvicka247 ďakujem skusim zavolať aj tam 🙂
absolutne obec nema nic spolocne s vyvozom zumpy. Treba si to riesit presne ako susedia. Ja odporucam fekalko cena 43€ . 11 kubikov alebo 12 zoberie podla tohos akym autom pride.
a druha vec pan brynza vyvaza zumpu na polia uz nie raz bol prichyteny aj rieseny policiou... ako je mozne ze dokaze prist na vyvoz aj v nedelu ked je cisticka zatvorena?
Prosím súrne by som potrebovala kontakt na pána Bryndzu.. máte ho prosím niekto?
Zle sme si skontrolovali žumpu a tento pán je naša posledná šanca lebo nikto z uvedených nemá zajtra voľno.
Prosím
Viete mi prosim niekto poslat kontakt na pana Riga/Rigovu na vyvoz zumpy? Dakujem
Ved to je celkom fajn cena. Ries to cez obecny urad, zavolaj tam a oni dohodnu vyvoz. Toto nemusis riesit na vlastnu past, obce maju dohody s "zumparmi".