Ahojte. Ako je to prosím s tým že tehotnú nepustia do oazi sibírskych tigrov pri Senci? (Keď sú v klietke) Je o naozaj pravda ? Máte s tým niekto skúsenosť ?
@leuchtturm tak nechápem preco mi to včera známa vyslovene hovorila že to URČITE nemozu ísť tehotné … a povedala že ani deti ani tehotné (teraz som si to až uvedomila…že by deti nemohli? 😂😂 Ahh Jaj)
@karolin99 neviem, odkial ma tvoja znama taku informaciu. Nasleduj bod 9 a zavolaj si tam.
@karolin99 buď si robila srandu, alebo si myslí že v tehotenstve treba žiť vo vzduchotesnej bezpečnej bubline 🤷🏻♀️
Ešte ak by išlo o nejaký park kde sú "voľne" tak chápem, ale v klietke a ty len pozeráš sa fakt nemá čo stať. A keď ide o choroby tak také zvieratá majú veterinárnu starostlivosť
Keď sme boli v kontaktnej ZOO tak pri dverách kde púšťali k malým tigrom pan upozorňoval, že tehotným neodporúča kvoli moznej toxoplazme.
@hivanik 🤦🏽♀️ A čo tá tehotná tam bude chytať ich ho*na. Niektorí ľudia všetko preháňajú
@klip0 ona hovorila že lebo tie tigre to vycítia vraj a môže im z toho prepnúť či čo a že to mozu rozbiť tu klietku … podľa mna to už skôr keď má zena kramy … aj to je len take to že mi už napadlo lebo stále mi dávala niečo do hlavy 😂 a nikdy som nevidela že zákaz vstupu žene čo má kramy … nie to ešte tehotnej … Jaj bože … normálne tam pôjdeme a naschval jej odtiaľ zavolám že odkail to nabrala
@lucia147852 ....exkrementy asi nebudú chytať.. Ale pán vravel ,že hladkať by ich nemali.....Vyslovene povedala, že kvôli toxoplazme .... Ale tam púšťali dnu do klietky medzi malé tigre....Nechápem tu iróniu
@lucia147852 tigre môžu po tých hovnach postupat, potom sa pobiť a ak ich potom hladkas hádaj co chytas. Ja úplne chápem ak upozornia, proste sa tým zbavujú zodpovednosti.
Ja som tam bola pred dvoma týždňami a to som v 8 mesiaci a nebol problém že by som nemohla a ani sa má nepokúsil žiaden tiger zožrať😉
Takze boli sme tam, všetko úplne v poriadku, malé tam ajtak niesu takze sa hladkať nedalo, a nikto nemal žiaden problém … a to som v 9 mesiaci
@karolin99 nebola som tam al podľa mňa blbosť, veď nie na každej žene to je vidieť tak, že je jasné že ide o tehotenstvo a snáď by sa nepýtali každej ženy pri sebe, či je tehotná. Môžu maximálne napísať že neodporúčaju návštevu tehotným ženám. Ale to by mali na stránke ak by to tak bolo