Súkromná škôlka v Senci a okolí

ivanka_a_miska
22. máj 2022

Nakoľko sa nedostaneme do štátnej škôlky, hľadám súkromnú škôlku za “rozumnú” cenu. Najbližšiu mám za 550€/mes, ale to je asi trošku prestrelené, mýlim sa? Prosím vás o radu, kde sú vaše deti spokojné?

janka2501
22. máj 2022

V Hrubej Borsi,Malinove, su sukromne, staci pozreit na net

luccija
22. máj 2022

@ivanka_a_miska
@ivanka_a_miska v Senci Bernolákove, Ivanke veď všade sú súkromné.Ceny neviem porovnať väčšinou majú na stránke cennik

erika121212
22. máj 2022

@ivanka_a_miska skús súkromnú škôlku Dúha v Reci

ivanka_a_miska
autor
22. máj 2022

@erika121212 ďakujem, presne na túto škôlku som už počula niekoľko pozitívnych reakcií od mamičiek, ktoré tam majú umiestnené svoje deti. Aj cena je primeraná. Máme to ale trocha od ruky, preto zatiaľ váham.

ivanka_a_miska
autor
22. máj 2022

@janka2501 net mam naštudovaný, pýtam sa na osobnú skúsenosť s konkrétnymi zariadeniami

x_mery_x
22. máj 2022

Sväty Peter tam.ide dat kamoska, hovori, ze dobra cena aj odvezu a privezu dieta.

ivanka_a_miska
autor
23. máj 2022

@x_mery_x Svätý Martin?

x_mery_x
23. máj 2022

@ivanka_a_miska tak asi ano, nepoznam to tu moc. 🙂

kikikm
13. jún 2022

@ivanka_a_miska Ahoj neviem ci je to pre teba ešte aktuálna téma, až teraz som na to natrafila. Len by som chcela pomôcť s osobnou skúsenostou.. taktiež sme sa ani raz nedostali do štátnej MŠ tak sme museli taktiež riešiť súkromnú. Jeden rok chodil na Fandlyho do SMS Detský sen - ja osobne ju nemôžem odporučiť, či cenovo, prístup atď.. 0 bodov, ďalší rok sme skúsili SMS Sovicky Svätý Martin a tú odporúčam široko ďaleko.. tak úžasnú škôlku s takým prístupom učiteľov malo kde nájdete. Navyše majú rozvoz detí a cena aj s rozvozom je viac ako prijateľná. Aj keď náš ma už 5 rokov a od septembra by ho do štátnej škôlky uz zobrať museli, nechávame ho v tejto. Stojí to za to. 🙂

nikuska44
3. júl 2022

@kikikm ahoj, tiez riesime teraz tento problem v bernolakove, malu neprijali a vyzera to tak ze ani na buduci rok ak sa nestane zazrak. Mohla vy som poprosit info kolko stoji pobyt a strava v sovickach? Na stranke to nemaju zverejnene, kludne aj do spravy. Dakujem

charlotte17
23. feb 2024

@kikikm ahoj, mohla by som ta poprosit na recenziu MS Detsky sen ? Plusy, minusy? Dakujem krasne