Mamicky chodi/chodilo vase dietatko do nejakej z tychto skolok? Ako ste boli spokojne? Mam dilemu..do statnej mi dcerku nevzali uz druhy rok a rozhodujem sa co dalej. AK mate dobru skusenost este s inou skolkou v okoli SC, Ivanka, Bernolakovo, Cierna voda napiste 🙂 Dakujem 🙂
@marci77 fialenka je presťahovaná pro tescu v Ivanke, na jej predošlom mieste je iná súkromna škôlka to Rozprávkovo
@annett2022
aha, tak rozpravkovo potom mysleli tie mamicky, co sme sa bavili na ihrisku
ze patri medzi najlepsie a cenovo najdostupnejsie sukromne skolky
My sme z Malinova a tiez som riesila tento problem. Mala bola v sukromnej v Zalesi, ale uz nikdy viac. Poriesili sme sukromnu v Biskupiciach. Nechcela som uz jednotriedku, kedze je starsia. Ja mam dobre recenzie na skolku v Grobe s bazenom( nepamatam si nazov) ale uz mali plno ked som im pisala. Tom a Jerry je tiez super, ale podla mna tak max pre 3 rocne deti, kedze su to jasle.
Chodte sa prosim pozriet do Fialenka na Pluhovej pri Tecsu v Ivanke ako vyzeraju socialne zariadenia pre deticky... Stacil my jeden pohlad, aby som sa rozhodla, ze urcite nie...
Rada by som sa podelila o skúsenosť vo Fialenka (pri Tescu). Áno už pri pohľade na priestory sa niektoré mamicky otočia na päte. Ja som to žiaľ neurobila. Mala tam chodila mesiac, prikladám skúsenosti: nebezpečne strmé schody po ktorých nechávajú malé 2-3 ročne deti chodiť bez dohľadu. Toalety otras, dospelacke a dieťa samé sa tam ma obriadit. Učiteľka ani po mesiaci nevie meno dieťaťa ktore ma v triede. Edukácia 0 bodov. Deti ukladajú na spánok od 12.30 do 15.00!!! Píšu si že krúžky, nebol ani jeden, angličtina už vôbec nie. Vrchol bol keď mi dali domov dieťa s rozrazenym čelom, keďže mala ofinu, všimla som si to až doma a nikto nič nevedel povedať čo sa stalo. Po tomto sme zo dňa na deň prestali chodiť a keďže bol dopredu zaplatený cely mesiac, dohodli sme sa že vráti stravné veď zo stravy ju odhlásili a ani to ta riaditelka nevrátila, zatajovala sa, klamala. Najhoršie čo som kedy zazila
Pozrela som si tu Flowerlilly sro z Pluhovej na Finstate. To preboha kolko dlzi tym ucitelkam na odvodoch? Nie je to trestne??? Plus Financna sprava... zaujimava firma...
Dievcata dakujem za vas cas napisat 🙂 Nakoniec sme sa rozhodli pre Klubik v Inspire v Ivanke pri Dunaji. Je to sice len na 3 dni /od 9,00 do 12,00/ v tyzdni ale aspon je troska v kolektive. Pani ucitelky su fantasticke a vidno ze s detickami ich to bavi. Krasny den vsetkym🙂
ach, to je katastrofa s tymi statnymi skolkami v tejto lokalite
myslim, ze fialenka (teraz sa vola uz inak asi Rozpravkova skolka alebo take nieco) ma velmi dobre recenzie
ale v podstate asi vsetky sukromne skolky, kamoskine deti chodili do duhovej skolky na Ciernej vode, tam tiez velka spokojnost, aj Tom a jerry v Ivanke
na FB sa da vela o tom docitat