Škôlka Fialenka Ivanka pri Dunaji verzus Brmbolec Čierna voda

thiminka
30. jún 2022

Mamicky chodi/chodilo vase dietatko do nejakej z tychto skolok? Ako ste boli spokojne? Mam dilemu..do statnej mi dcerku nevzali uz druhy rok a rozhodujem sa co dalej. AK mate dobru skusenost este s inou skolkou v okoli SC, Ivanka, Bernolakovo, Cierna voda napiste 🙂 Dakujem 🙂

marci77
30. jún 2022

ach, to je katastrofa s tymi statnymi skolkami v tejto lokalite
myslim, ze fialenka (teraz sa vola uz inak asi Rozpravkova skolka alebo take nieco) ma velmi dobre recenzie
ale v podstate asi vsetky sukromne skolky, kamoskine deti chodili do duhovej skolky na Ciernej vode, tam tiez velka spokojnost, aj Tom a jerry v Ivanke
na FB sa da vela o tom docitat

annett2022
16. aug 2022

@marci77 fialenka je presťahovaná pro tescu v Ivanke, na jej predošlom mieste je iná súkromna škôlka to Rozprávkovo

marci77
16. aug 2022

@annett2022
aha, tak rozpravkovo potom mysleli tie mamicky, co sme sa bavili na ihrisku
ze patri medzi najlepsie a cenovo najdostupnejsie sukromne skolky

sofiia87
16. aug 2022

My sme z Malinova a tiez som riesila tento problem. Mala bola v sukromnej v Zalesi, ale uz nikdy viac. Poriesili sme sukromnu v Biskupiciach. Nechcela som uz jednotriedku, kedze je starsia. Ja mam dobre recenzie na skolku v Grobe s bazenom( nepamatam si nazov) ale uz mali plno ked som im pisala. Tom a Jerry je tiez super, ale podla mna tak max pre 3 rocne deti, kedze su to jasle.

luccija
16. aug 2022

@thiminka Brmbolec Cierna voda

petra636
27. sep 2022

Chodte sa prosim pozriet do Fialenka na Pluhovej pri Tecsu v Ivanke ako vyzeraju socialne zariadenia pre deticky... Stacil my jeden pohlad, aby som sa rozhodla, ze urcite nie...

lola219
20. okt 2022
lola219
20. okt 2022

Rada by som sa podelila o skúsenosť vo Fialenka (pri Tescu). Áno už pri pohľade na priestory sa niektoré mamicky otočia na päte. Ja som to žiaľ neurobila. Mala tam chodila mesiac, prikladám skúsenosti: nebezpečne strmé schody po ktorých nechávajú malé 2-3 ročne deti chodiť bez dohľadu. Toalety otras, dospelacke a dieťa samé sa tam ma obriadit. Učiteľka ani po mesiaci nevie meno dieťaťa ktore ma v triede. Edukácia 0 bodov. Deti ukladajú na spánok od 12.30 do 15.00!!! Píšu si že krúžky, nebol ani jeden, angličtina už vôbec nie. Vrchol bol keď mi dali domov dieťa s rozrazenym čelom, keďže mala ofinu, všimla som si to až doma a nikto nič nevedel povedať čo sa stalo. Po tomto sme zo dňa na deň prestali chodiť a keďže bol dopredu zaplatený cely mesiac, dohodli sme sa že vráti stravné veď zo stravy ju odhlásili a ani to ta riaditelka nevrátila, zatajovala sa, klamala. Najhoršie čo som kedy zazila

petra636
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petra636
14. mar 2023

Pozrela som si tu Flowerlilly sro z Pluhovej na Finstate. To preboha kolko dlzi tym ucitelkam na odvodoch? Nie je to trestne??? Plus Financna sprava... zaujimava firma...

thiminka
autor
22. mar 2023

Dievcata dakujem za vas cas napisat 🙂 Nakoniec sme sa rozhodli pre Klubik v Inspire v Ivanke pri Dunaji. Je to sice len na 3 dni /od 9,00 do 12,00/ v tyzdni ale aspon je troska v kolektive. Pani ucitelky su fantasticke a vidno ze s detickami ich to bavi. Krasny den vsetkym🙂