Ružová záhrada Senec - testovanie

lusinda1989
22. nov 2021

Prosím Vás boli ste niekto na testovaní v Senci na adrese ružová záhrada? Kedy vám prišiel výsledok pcr testu? Mne predtým z iného zariadenia testovacieho v Pezinku prišiel do 24hod a teraz bola dcéra a výsledok ešte nemám dokonca ani manželovi ktorý sa dal otestovať antigenom neprišiel doteraz oficiálny výsledok s QR kódom. Dakujem pekne za odpovede

bluemoon24
22. nov 2021

Nestíhají v laboratoři, výsledek nemají lidé ani ze čtvrtka, nejméně 96h myslím.

lusinda1989
autor
22. nov 2021

@bluemoon24 ja som bola pred dvoma týždňami v inej Monike myslím si že počet ľudí vtedy a teraz je taký istý výsledok som mala presne do 22 hodín takze si nemyslím žeby nestíhali ale že tam bude nejaký iný problém. Tak isto ideš sa dať otestovať antigenom ktorý ti platí 48 hod od odoberania vzorky a ani po 31 hodinách nemáš oficiálny výsledok za ktorý si si zaplatila mi príde trosku na hlavu.

bluemoon24
22. nov 2021

@lusinda1989 no já jsem toto četla v Senecké skupině na facebooku, tak jenom předávám info 🙂

lusinda1989
autor
22. nov 2021

@bluemoon24 aha som myslela že všeobecne píšeš. Dakujem dala som dcéru otestovať aby mohla skôr nastúpiť do školy ale očividne to bolo na nič.

lubjena2206
27. nov 2021

@lusinda1989 písali na fb, že z Ružovej záhrady chodia neskôr výsledky, prečo neviem, ale vraj do 96hod.vysledok prísť môže.