Ahojte mamičky
Potrebujem si vybaviť nového pediatra pre deti a na webe som zatiaľ našla iba tieto 🥺
Áno, podľa spadovej adresy by sme mali patriť k MUDr. Harsányi ale ten náš nezobral už 😒
Viete mi povedať poradiť?
Ďakujem
Hľadám Dr priamo v Senci, nakoľko nemám auto a nechcem cestovať s chirymi deťmi v autobuse 😒
@petamich
Ďakujem, ja som sa tam bola spýtať dnes osobne a povedal mi ze mu je ľúto ale ze nás už nemôže zobrať lebo ma toho strašne veľa 🥺
Podľa ulice patríme k nemu, no čo som sa dočítala aj tu na MK tak už neberie nových pacientov nejaký čas.
jo chapem - ja mam taku istu situaciu v BA - cakame dieta a hladala som pediatra, spadova je uzasna o dovod viac chciet chodit k nej, zopar rokov uz neberie novych pacientov ale zial/nastastie pre nas, rajonovych musi, takze sa len uistila, ze mame skutocne trvaly pobyt na ulici xy a vezme nas - takze ja byt na tvojom mieste, ak by som nenasla ineho lekara v Senci, trvala by som na tom, ze vas zobrat musi ak tam mate trvaly/prechodny pobyt ale samozrejme to som ja :D len mi to pride, ked raz musi, tak musi, snad nebudete s detmi cestovat vymyslim si do Trnavy...🤷♀️🙈 aj ked zacat "bojovou" nohou, to chapem, ze sa ti veru nechce, snad sa podari najst 🤞🏻🤞🏻
@petamich
Presne tak, nechcem začať tou bojovou nohou 🙂
My sme dlho žili v BA a mala som tam perfektnú pediatricku, čo mala ešte mňa ako dieťa a aj moje deti, no bohužiaľ išla už do dôchodku 🥺 a nastúpila za ňu iná... U tejto novej som bola prvý krát keď mi dieťa ochorelo a potom na kontrole. A nemôžem u nej ostať nakoľko som si napísala na ňu svoj názor tu na MK a ona si to tu číta a už na kontrole ma čakala s hnusnými slovami a doslova mi povedala, že ma tam nechce a mam si nájsť do konca tohto mesiaca iného lebo ona ma vyraduje z evidencie u nej. Co si samozrejme ešte zistím ci ma ona môže takto jednoducho vyradiť teda deti.
My chorý nebývame, 3x si zatukam...
Nič iné nám neostáva len si nájsť inú, a prinajhoršom keď nebudeme spokojný tak vymeníme.
Držím palce a prajem zdravíčko
My chodime k MUDr. Hargasovej, ja som velmi spokojna, ale vraj uz tiez neberie novych pacientov. No za zavolanie nic nedate. Drzim palce
@18momo18
Ďakujem, pani doktorka nás už nevezme 🥺
pokial viem, tak lekar, ku ktoremu patrite podla trvaleho alebo prechodneho bydliska ti nemoze odmietnut starostlivost - je to prva informacia uvedena na stranke VUC https://bratislavskykraj.sk/zdravie/najdite-si-... skus si to tu potvrdit a ak k nemu patrite a mate na danej ulici pobyt jeden alebo druhy, tak vas zobrat musi, s lekarmi a obzvlast pediatrami je to v BA regione bieda...iny ta zasa nemusi zobrat, lebo nie si jeho rajon, drzim paste