Ahoj, kto poznate Malinovo, kde sa tam nachadza “Pri Polovnickej Chate”? Snazila som sa to vygooglit, ale nic som si nepomohla :/ Vopred dakujem
@ukgirls Skvele, dakujem. Predpokladala som, ze to bude ten kastiel, ale nikde mi to takto neukazalo, a nechce sa mi bludit po dedine 🤪
Na konci dediny je futbalové ihrisko a bistro Malinovo, tak vedľa toho.Ides na varenie gulášu či deň obce?
@luccija ideme na tu detsku cast - snad tam do 11 dorazime na Maliny Jam… kde sa da parkovat najlepsie, prosim? Dakujem. Ideme tam prvy krat🙂
Tam bude veľmi plno všade aj býva uzávera, aby auta nešli blízko.najlepsie pre malinovskym parkom a prejsť peši, alebo pred pekárňou Eberhard to už je na konci dediny smer Tomasov a prejdes cez cestu a popri malom Dunaji prídeš k ihrisku skúsim nájsť fotku, alebo pred pekárňou oproti Tučko pizza a ísť pesi
@luccija dakujem, neskoro som to videla, ale stihli sme vatsinu koncertu este. Sli sme k tomu kastielu, lebo nas tam aj daka pani z dediny nasmerovala 😒
Mala som na vas hned dat, ale nevadi, koncert sme si uzili aj ked zapoteni z nahlenia sa, a uzivame si to tu nadalej 😉
https://mapa.zoznam.sk/?search=Polovnicka+chata...