Ahojte baby, neviete ako je to teraz s kocikovanim? Bývame priamo v centre a malého nosievam aj 2krat von za deň. Nikde sa nespomínali kocikovanie. Na mamičky s deťmi sa nejak zabudlo. Ďakujem za odpovede. Pekný deň.
@sisska1989 ved tam kde byvas mozes ist len nie daleko
@sisska1989 myslím že Krajči sa k tomu vyjadroval, že kočíkovať sa môže.
@sisska1989 sme normálne v parku.. dva dni sme chodili okolo barakov. Nebudem s deckom hádam trčať doma, by ma zožral. Má 7mes. Doma mi spať ani nevie..
ja som tiež bola vonku cez obedný spánok. okolo baráku, na koniec ulice a späť. síce po mne zazerali ale keď nikde nikoho nebolo hádam nebudem s ním zatvorená 24hodín doma keď inak zaspať nevedel po zmene času.
Aj ja kocikujem, viac ako pokuty sa bojom drblych ludi, kt.fotia a posielaju po Fb ze ahaaaaaaa tato kocikuje, tento bol so psom 101m, henta nema test a bola na dvore atd...hrozne aki vedia byt ludia a kolko udavacov je 🥴
Tiez sa snazim po zasitych ulickach, co najmenej ludom na ociach, kto je normalny to chape, ze nielen psa treba vencit ale hlave deti...
@sisska1989 jasné,že chod.Ja by som išla aj s väčšími deťmi kľudne,na odrážadlo,kolobežku,len tak pešo.Co sa majú zblázniť tí drobci doma?Čerstvý vzduch asi že je zdravší či už pre dieťa aj pre teba ako 24/7 v prekurenom byte
@sisska1989 Máte pravdu. Všade sa riešia dôchodcovia, školopovinné deti, pracujúci, no my matky s malými deťmi nemáme žiadne usmernenia, o nás nikto nič. Pričom je nás dosť. No ja chodím von každý deň s malým. Do obchodu, priznám, niekedy vzdialeného aj tri kilometre. Plná taška nákupu je môj ochranný štít. 😂 Potrebujem pohyb!!!
Ach jaj, sorry, ale niektore sa pytate, akoby vonku zurila vojna a niekto vam drzi zbran pri hlave. Ved staci pouzit zdravy rozum. Ide v prvom rade o to, aby sa ludia navzajom nenakazili. Tak supnem dieta do kocika, dam rusko a idem s nim von na cerstvy vzduch. Nepojdem kocikovat s 2 kamoskami, ale sama. Problem vyrieseny. Videli ste vonku policiu, armadu ze by niekoho vratili domov alebo pokutovali? Lebo ja nie. U nas v meste sa ludia aj bicyklovali po jednom, ja som sla na hriby vramci okresu. Nikto sa nenakazil a vsetci su spokojni 🤷🏻♀️
@lucinka1988 , môžme chodiť aj blízko panelaku,tiež mám 3r dieťa
@sisska1989 šupni do kočíka pár rožkov a že ideš z nákupu 😁
@kristiii naco? Ved je to staranie sa o dieta normalna vec ze idete von, naco hrat divadlo
normalne som vzala syna (3r bude mat v zime), odrazadlo a isli sme okolo bytovky... by sme sa pozabijali doma cely den trcat... podvecer pojdeme opat
ano, môže sa do 100m od domu - pribudne to aj oficiálne na webe ÚVZ 🙂
@zuzanka.zuzu Keď nemám potraviny 100 m od domu? Keď v najbližších potravinách nemajú čo potrebujeme, lebo sú to maličké potraviny? Ja nejdem venčiť psa (chvála Bohu), ale do obchodu aj so synom v kočíku, keďže ho nemám kde nechať.
@andrea_prestastna booože veď srandujem, neberte všetko tak príliš vážne
@sisska1989 do prirody sa moze, si rozmysli kde je priroda a akoze tam ides. Ked sa otocis, ides z prirody domov. Nie je zakazane ist peso do prirody ani s kocikom do prirody. Hotovo. Ale urcite sa v meste radsej vyhni miestam kde chodi vela ludi.
Baby sa tu pripnem tak trochu od veci, sle nechcem pre toto zakladat novu temu, a behat sa ist moze? Nezachytili ste nic aj o tomto? Dakujem 🙂
Minister povolil ale len do 100m od bydliska. Ale samozrejme, môžeš povedať, že ideš trebárs na poštu, do banky a atď. To ti nemajú ako dokázať.
@sisska1989 normálne by som chodila na menej frekventované ulice.Prípadne ďalej do prírody.Mám 2,5 ročného a sme každý deň vonku..