Ahojte babenky, presťahovala som sa do Senca. Potrebujem poradiť dobrú kaderníčku na krátky účes.
Veľmi pekne ďakujem za odpoveď.
@bluemoon24
Ďakujem, mrknem tam
@bluemoon24 Prosim Vas a cenovo to tam +- ako vyjde?
@domikulienka já tam chodím na balayage a platím tak cca 80€, což je celkem málo, jinde v salónech jsem viděla, že se to pohybuje tak kolem 110-120€. Balayage je asi nejdražší úkon, tak jinak moc nemůžu soudit 😅
@bluemoon24 ďakujem pekne za odpoveď. Bayalage je jedine spolu so strihanim, čo si aj ja davam robit. 🙂 Takže si mi poskytla cenu presne na to, čo som potrebovala a aké máš dlhé vlasy? Tá cena je už aj so strihanim? A ako dlho to trva cca? Necakas dlho, kým ta zoberie, aj napriek tomu, ze si objednana?
Ja si inak davam vždy robiť bayalage u svojej spolužiačky v Topoľčanoch, odkiaľ pochádzam a urobi mi to vždy top a tam to stojí okolo 60€, lenže teraz mám malé 5 týždňové novorodeniatko, tak musím si tu v SC zohnať, aby som tam nebola dlho.
@domikulienka já mám vlasy celkem dlouhé, pod ramena, čekala jsem max 5 minut od času, kdy jsem byla objednaná. Měl to velmi rychle hotové, je velmi profesionální, přesně tak, jak jsem mu ukázala na fotce. Je velmi příjemný a milý. Většinou se dá objednat na další týden 🙂. Ano cena je kompletní i se stříháním.
@bluemoon24 no tak to je perfektne, musím sa aj ja objednať. Ešte mi, prosím, napis, koľko trvalo strihanie a farbenie - bayalage? Mne to robi moja kaderníčka aj 3 hod, lebo si davam dofarbovat odrasty + tonovat tu bayalage. Dakujem pekne za info!
@domikulienka aj já si to většinou nechávám dělat komplet, původně jsem chodila jinde a byla jsem tam asi 4 hodiny (a výsledek nic moc 🙈, 150€ v háji), tady jsem nikdy nebyla více než 2,5h. Bayalage trvá cca 2h10m - odrosty, střed, světlý spodek a umývání a stříhání + foukání asi 20min, já si ale vždycky nechávám pouze konečky zkracovat 🙂
@bluemoon24 prosím Vás, ak je to ešte stále aktuálne, viem si niekde na internete nájsť fotky ako vyzerá balayage od tohto kaderníka? Ďakujem pekne za radu 🙏
Já chodím do antikvariátu na Krátké, hned vedle je kadeřník Matej Bilický, velmi profesionální, jsem tam moc spokojená, akorát nevím, jestli dělá i účesy 🙈 já se tam chodím barvit a stříhat, zkuste kdyžtak zavolat 🙂