Gynekologička - Senec

22. sep 2023

Ahojte chcela by som sa spýtať ohľadom pani doktorky Natálie Benovičovej Dobošovej - nechodíte niekto k nej?
Videla som cenník na stole. Ale počula som že sa u nej za LBC metódu cytológiu platí 30-32€?
Keď som to pozerala na stránke Union poisťovne ,tak sa tam píše,že to prepláca poisťovňa priamo laboratóriu. Poistenkyňe od unionu platíte niečo? Ďakujem

plamienok22
22. sep 2023

Neviem či som niekedy neplatila, ako tehotná teraz 12€ každa poradňa, keď išlo o väčšie veci cca 25€

e1i
22. sep 2023

Ide o to aby dr mal na tvoje meno nachystanu tu sadu na lbc a potom neplatis. Mal by si to najprv objednat. Resp tak by to malo byt.

autor
26. sep 2023

@e1i ďakujem veľmi pekne ,spýtam sa nato lekárky ,keď k nej pôjdem ☺️

autor
26. sep 2023

@plamienok22 ďakujem ja už deti neplánujem,mám jednu a aj to ťažko a vyžaduje to dosť chodiť s ňou po lekároch 😔 mňa sa už týkajú len ročne kontroly a Union mi písal že oni preplácajú 2 roky tu lbc metódu a potom 1 rok je pauza po novom a tak stále dookola v 3ročn intervale,že lekári nemajú pýtať peniaze za to 😔 tak sa musím informovať poprípade potom poslať blok o zaplatení na Union ,že prečo to tak je ,prečo sa tu platí 😔 aby mi vysvetlili keďže majú zmluvy so všetkými laboratóriami ,kde je vyšetrenie cez nich hradené 😔

plamienok22
20. nov 2023

Ako si dopadla