Ahojte chcela by som sa spýtať ohľadom pani doktorky Natálie Benovičovej Dobošovej - nechodíte niekto k nej?
Videla som cenník na stole. Ale počula som že sa u nej za LBC metódu cytológiu platí 30-32€?
Keď som to pozerala na stránke Union poisťovne ,tak sa tam píše,že to prepláca poisťovňa priamo laboratóriu. Poistenkyňe od unionu platíte niečo? Ďakujem
Ide o to aby dr mal na tvoje meno nachystanu tu sadu na lbc a potom neplatis. Mal by si to najprv objednat. Resp tak by to malo byt.
@e1i ďakujem veľmi pekne ,spýtam sa nato lekárky ,keď k nej pôjdem ☺️
@plamienok22 ďakujem ja už deti neplánujem,mám jednu a aj to ťažko a vyžaduje to dosť chodiť s ňou po lekároch 😔 mňa sa už týkajú len ročne kontroly a Union mi písal že oni preplácajú 2 roky tu lbc metódu a potom 1 rok je pauza po novom a tak stále dookola v 3ročn intervale,že lekári nemajú pýtať peniaze za to 😔 tak sa musím informovať poprípade potom poslať blok o zaplatení na Union ,že prečo to tak je ,prečo sa tu platí 😔 aby mi vysvetlili keďže majú zmluvy so všetkými laboratóriami ,kde je vyšetrenie cez nich hradené 😔
Ako si dopadla
Neviem či som niekedy neplatila, ako tehotná teraz 12€ každa poradňa, keď išlo o väčšie veci cca 25€