Dom v obci Miloslavov - AD - nová časť Kačín

nessie_m
6. feb 2021

Ahojte mamičky, chcem sa spýtať či niektoré z Vás si zakúpili alebo plánujú ešte len zakúpiť dom v novej časti Miloslavova - Kačín 🙂 Prípadne či by ste do toho išli alebo nejaké postrehy od tých, ktoré bývajú v Miloslavove - aké to tam je 🙂
ďakujem

lucijalucy
6. feb 2021

Bývam v bytovkách ktoré sú najbližšie k tej novej výstavbe.. je tu fajn. Ako všade inde v satelite BA. Bude tam kľud, blízko je centrum obchodov atď.

amarilka26
6. feb 2021

@nessie_m hlavne pozor od koho kupujete dom, od akej realitky. Neskutocne problemy a tahanice tam maju s domami :(

kiirkee
6. feb 2021

Sme tu rok a sme spokojní. Pre nás zavazilo i to, že je tu vlakova stanica so spojmi do BA. Ale ak by to bolo irelevantné, asi by som sla niekde, kde je o nieco viac prírody na prechadzky, šport. Hrádza v Hamuliakove napr je fajn. Ale inak je tu všetko, čo treba pre život 🙂

bennn
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
6. feb 2021

@nessie_m Ahoj, bývame tu už vyše 12 rokov. Ale v starej časti. Neskutočne sa to tu za ten čas rozrástlo a stále rozrastá. Viem, ktorú časť máš na mysli. Prostredie je tam pekné, blízko pri lesíku (ak sa to tak dá nazvať). Ale ináč na vlak, do školy a podobne dosť ďaleko, myslím napríklad pre deti, ak by chodili neskôr samé do školy. Ak by Ťa niečo zaujímalo, pokojne napíš.

janinka444
6. mar 2021

@h2 ahoj, je v obci ZUS pre deti?

gavbar
16. apr 2021

@amarilka26 viete mi o tom prosiim povedat viac? Aka realitka?akeproblemy?

h2
16. apr 2021

@janinka444 Ahoj, prepáč, nejako mi Tvoj príspevok ušiel. ZUŠ tu nemáme, sú len rôzne krúžky v škole. Neviem, o čo konkrétne by si mala záujem?