Ahojte budú testovať aj v Senci alebo ako to bude niake informácie otom bola by som rada ďakujem
@natalka25122017 až budúci víkend a potom ten ďalší víkend
@sasa1310 čo vám je smiešne
@natalka25122017 ako to vážne otázka či budú testovať aj v Senci? No ne, do Bardejova pôjdeš 😀
@chrobacik41 ja sa pýtam kvôli tomu lebo dieťa máme striedavaj starostlivosťi že ako to bude keď nemám negatívny test zo sebou preto sa pýtam či sa aj v Senci bude testovať
@sasa1310 čo je natom zlé sa opýtať "
@natalka25122017 vieš čo znamená celoplošné testovanie?
@natalka25122017
V Senci urcite nie.
Na Senec sa vztahuje specialna vynimka z CELOPLOSNEHO testovania 😀 😀 😀
V Senci neplati ani zakaz vychadzania, v Senci sa dokonca ani ruska nemusia nosit.
V Senci je dokonca doteraz leto.
@nyusika pýtam sa normálne bez srandy viete čo ja si to zistím sama majte sa
Toto fakt nieeeee baby. Ved celoplosne premyslajte trosku... to je fakt ostuda uz ze niekto nieco take napise...
@natalka25122017 tak na toto neviem ako bude, lebo moja sestra ma tiež syna v striedavke a včera ešte večer volala kurátorke že ako to bude v tomto prípade. A nevedela. Keď je celoplošné tak sa určite bude testovať aj v Senci. Ako som ti vyššie písala budúci víkend a potom ten ďalší víkend.
@chrobacik41 testovat sa bude tam, kde sa bude aktualne nachadzat, ak ma teda viac., nez 10 rokov
alebo sa rodicia dohodnu a stane pocas testovania v mieste trvaleho bydliska.
a vies volit v Senci, tak budes aj testovana, a pozri si stranku mesta
@natalka25122017 Ty mas dieta v striedavej starostlivosti? Ani nie trojrocne?
Klames bud teraz alebo v minulej diskusii, kde si pisala, ze otec sa o malu vobec nezaujima a ze ju nemas zverenu do opatery. Ze mas este len podane papiere na sud o zverenie do tvojej starostlivosti.
Ale zas mas 18 a takmer 3 rocne dieta, ocividne u teba absentuje nejake vseobecne povedomie o tom ako veci funguju.
@fokuska staraj sa o seba ďakujem
@janka2501 preto som sa pýtala lebo bývam na dedine ja osobne nikam. Necestujem tak preto
@natalka25122017 tak sa dáte otestovať na dedine
@natalka25122017 Odpusti si utoky na mna cez IP, ja na teba nikde neutocim, pisem len fakty. Tu tvrdis nieco ine ako v inej diskusii. A aj v tamtej tvrdis veci, ktore sa v skutocnosti tak nedeju (napr. ako to chodi pri podani oznamenia na policii), takze niekto tu klame...
@natalka25122017 tak pokial na dedime byvas, a chodis volit, tak tam aj testovat budu...mesto SC nema nic s dedinami ,kazdy je v tomto samostatny okrsok
@janka2501 ďakujem veľmi pekne to som chcela vedeť
Našťastie netestuju IQ, to by ešte len bola pandémia.
😲😀😝😅