Blatné (pri Senci) a okolie

pat11
24. sep 2010

Ahojte. Nájde sa mamička s bábätkom, ktorá by mala záujem sa stretávať? Ja mám 2-mesačnú princenznú 🙂 🙂 🙂

katavinka
2. aug 2011

ahojte,
vidím, že tu nikoho nie je, nenájde sa predsa niekto?? Zaujímalo by ma, ako sa v Blatnom býva, aká je občianska vybavenosť, MŠ a pod.

pat11
autor
12. sep 2011

@katavinka Ahoj Katavinka, dlhšie som nebola na koníku - takže Ti odpovedám až teraz. Býva sa tu celkom dobre ale my sme prisťahovaní, nie domáci tak tu máme menej známych. Vrámci občianskej vybavenosti je tu MS, ZŠ, miestne potraviny, pošta a samozrejme kostol a krčmička.... Čo je tu fajn tak to je detské ihrisko, plus využívame aj ihrisko pri škole - je to moderné multifunkčné ihrisko - môj syn ho má celkom rád... Tiež je výborné, že Senec je tak blízko - aj na bicykli s malou v sedačke sme to cez leto dobre zvládali. Keď bolo trošku lepšie počasie tak sme si robili výlety. Ale to cestovanie do BA dosť ťažké... Náš syn chodí do BA do školy, pretože chodí na biligválnu AJ, my s manželom tiež robíme v BA - takže tam je naše centrum záujmov - tak každodenné cestovanie je pre nás tvrdá realita. Ja nastupujem za chvíľu do práce a manžel ostáva s malou doma - tak sme sa rozhodli, že sa presťahujeme do BA a do Blatného budeme chodiť zatiaľ iba na víkendy. Keby nebolo to cestovanie - alebo mali by sme bližšie robotu tak by to bolo asi o niečom inom.......

katavinka
12. sep 2011

@pat11 ďakujem Ti moc.., práve toho sa najviac bojím.. - cestovania. Ja si síce prácu ešte len hľadám, ale muž robí tiež v BA a ja tiež skončím najskôr tam.., je to ťažké rozhodovanie 😖

pat11
autor
12. sep 2011

Vy sa plánujete sem presťahovať?

pat11
autor
8. okt 2011

@katavinka No ahoj, ako ste sa rozhodli sťahujete sa do Blatného?

jozefinka9
8. okt 2011

@pat11 ahoj, chceli sme, padlo🙂

pat11
autor
8. okt 2011

@jozefinka9 tak veľa šťastia

katavinka
8. okt 2011

@pat11 ak nevadí, spýtam sa, koľko tam bývate?

pat11
autor
8. okt 2011

@katavinka od roku 2001.

katavinka
8. okt 2011

@pat11 pekneee, ja som myslela, že len nejakú krátku dobu, rok-dva. A ste teda rozhodnutí ísť do BA? My to stále rozoberáme s mužom, ale povedali sme si, že radšej ostaneme niekde poblízku k starým rodičom kvôli malému. Takže stále hľadáme, najmä u nás, boli sme pozrieť v Šenkviciach, ale nemôžem si pomôcť, nejak mi nesedia 😖

pat11
autor
8. okt 2011

Ideme do BA, ale budeme tam byvat iba cez týždeň. Dom nepredáme - v BA si dom nemôžeme dovoliť - a predsa je to lepšie bývanie ako v byte - to bez debaty. Pevne veríme, že sa situácia časom vyvinie. Môj syn má už 9 rokov a keďže chodí v BA do školy - tak dennodenné cestovanie začína byť problém 😒 . Hlavne teraz začína byť čím ďalej tým viac samostatný - krúžky a tak - takže bude pre nás lepšie cez týždeň bývať v BA ale na víkend + cez prázdniny- keď začne kľud tak to je iné - budeme v Blatnom - tu je fajn - máme veľkú záhradu - keď je pekné počasie tak je to super (lepšie ako BA). K tomu máme ešte ročné dievčatko. Pokiaľ bolo len jedno dieťa to bolo tiež iné - ako všetko riešiť s dvomi. Tiež sme s rozhodnutím váhali - hlavne kvôli mojim rodičom - pretože oni tu tiež bývajú - a keď bol malý chorý - tak sme ho len odniesli k nim a mali sme všetko vyriešené - ale nejako bude. Mimochodom - Šenkvice sa ani mne nepáčia - to Blatné má určite lepšiu polohu - aj spoje SAD sú tu oveľa lepšie ako tam (tam je síce vlak - ale na stanicu sa môžeš dostať iba pešo - a keď prší to asi nie je veľká sranda).

katavinka
8. okt 2011

@pat11 veď to je ten problém BA a okolie = neskutočné ceny 😒 Keďže sme ešte nepredali byt, nevieme sa nikam pohnúť ☹ A nie je nad dom, pokiaľ sme nemali malého, tak nám to bolo jedno, ale miluje byť vonku a čím ďalej tým je to doma viac na nervy. Netreba nám veľkú záhradu, naozaj len dvor pre neho, nech sa trošku vybehá, vyjaší.

pat11
autor
8. okt 2011

@katavinka Ak Ti môžem poradiť - tak by ste si mali násť niečo také odkiaľ budete mať priame spojenie (napr.autobus) k rodičom. Aby potom aj malý mohol chodiť sám k babke. Teraz sa Ti to možno nezdá reálne, ale keď bude mať tak 10-11 - tak už kľudne môže ísť sám - vysadíš ho do autobusu a babka či dedko ho pokčajú na zastávke. Deti rastu velmi rychlo a menia sa ked zacnu chodit do skoly 😉 🙂 🙂

jozefinka9
9. okt 2011

@pat11 ako to že pešo? Veď v Šenkviciach je práveže výhoda vlakového spojenia, čo je super a priamo k vlaku chodí autobus! My sme dlho rozmýšľali, síce nakoniec nejdeme ani do Šenkvíc, ale určite by som vybrala tie ako Blatné podľa toho, čo sme pozisťovali.

jozefinka9
9. okt 2011

@pat11 a do PK máte aké spojenie?

pat11
autor
10. okt 2011

@jozefinka9 to neviem do PK chodím iba autom keď potrebujem niečo vybaviť + na plaváreň - 😎 viem len spoje do BA a SC - tam chodím najčastejšie.

horajda
4. mar 2012

Ahojte baby, ak by ste mali zaujem o cvicenie s detickami od 1 do 3 rokov v Senci
Od 10. Aprila 2012 pridavame nove kurzy:
Žabky Cupkajky 1-1,5r. UTOROK 9.30-10.30
Žabky Skákajky 1,5-2r. ŠTVRTOK 9.30-10.30
Žabky Bežkajky 2-3r. ŠTVRTOK 10.40-11.40 a SOBOTA 9.30-10.30

Cena za 10 týždňov 43Eur, dve hodiny sa dajú nahradiť v najbližšej vekovej kategórii

Prihlásiť sa môžete zaslaním emailu na zuzanahorackova@yahoo.com, v emaily uveďte Vaše meno, meno a vek Vášho dieťatka.
A tu je link na viac informacii:
http://www.facebook.com/#!/pages/Tancuľkovo/362...

martinam77
22. feb 2014

Ahojte kocky,asi to tu moc nezije ale predsa skusim ;) Sme pristahovalci do Blatneho,mam 18m dcerku a rada by som s niekym vybehla na ihrisko ci pokec pri kavicke ;)

alexmianina
22. feb 2014

@martinam77 ved sa ohlas niekedy 🙂 my prideme hocikedy 🙂

martinam77
22. feb 2014

@alexmianina trafena 🙂))