Škôlka na Okružnej

30. aug 2022

Ahojte, nastupuje niekomu dieťatko teraz v septembri do škôlky na Okružnej? Chcela by som vedieť, či ste dostali nejaké inštrukcie k prvému dňu, čo si priniest a pod.
Prípadne niekto, komu tam už dieťatko chodí, pamätáte si úplne prvý deň prváčika? My sme nedostali žiadny zoznam vecí, vôbec nič🤷‍♀️dakujem

ria133
31. aug 2022

Ahoj, včera bolo prvé rodičovské združenie, na ktorom sme dostali pokyny.

autor
31. aug 2022

@ria133 čože? A to som skadiaľ mala vedieť?😀veď mne nikto nič nepovedal, nikto nevolal, na stránke žiadny oznam..

cheeky82
31. aug 2022

Papuče, náhradné oblečenie a peračník s farbickami (trojhranne a kľudne aj také hrubšia - Maped). Toto boli pokyny pred 2 rokmi keď syn začal

ria133
31. aug 2022

Posielali e-maily. Ja som takto bola keď posielali rozhodnutie o prijatí. Tiež som si to nevšimla, čakala som, že to príde poštou až mi nakoniec volala riaditeľka. Odvtedy kontrolujem maily 5x denne 😃. Zavolala by som tam na tvojom mieste, rozdávali nám aj dotazníky a momentálne je to komplikovanejšie s nástupom, nakoľko idú prerábať jeden pavilón takže radšej sa informuj u pani riaditeľky.

ria133
31. aug 2022

Napíš mi správu, odfotim ti zoznam.

ria133
31. aug 2022

Ježiš prepáč teraz čítam že to je iné mesto 😂 veľmi sa ospravedlňujem.

autor
31. aug 2022

@ria133 🤦‍♀️no zistila som že niečo nie je v poriadku🙈nemali sme rodičovské my..

autor
31. aug 2022

@cheeky82 ďakujem, aj teraz vraj len pyžamko, oblečko a papučky🙂