Pekný večer, viete mi prosím poradiť dobrého psychológa pre mamičku po pôrode- ma popôrodné depresie. Bohužiaľ už to treba riešiť.
Mate nejaké skúsenosti ďakujem 😊
@marienkakf práveže gynekológ povedal jej, že sa ma spamätať ze je matka a nie sopľavé dieťa. Preto chcem psychológa.
@kalifka no podarený gynekológ..asi by som ho vymenila, lebo keď on nerozumie tomu, čo dokážu hormóny, tak kto? Možno by som ale trvala na tom, nech mi aj tak predpíše lieky, napr. Magrilan. Niekedy stači aj to, aspoň kým sa dostane k psychológovi, psychiatrovi..A mamička ešte dojčí? Aj to niekedy dopomáha k depresii...
@marienkakf jaj ani nehovor chceme nech sa dá do poriadku a vymení potom lekára. Teraz by to nedala. Ďakujem idem jej písať 😊
@3009 nejaký na odporúčanie?!? Ďakujem
@3009 tak, treba lieky..
@kalifka držím palce, tiež som si zažila svoje, ale našťastie, mne stačili tie lieky od gynekológa..malo sa venuje pozornosti poporodnym depresiám ☹
@marienkakf toto ja hovorím, teraz bol na kontrole u gynekológa aj jaj manžel a povedal že niečo sa deje. Nech niečo jej predpíše tak sa s nimi rozprával a povedal, že sa ma spamätať ze je matka a nie sopľavé dieťa. Tak odišli a potom mi jej manžel volal ze nevie co s ňou. Viem ze jej pomáha aj babky ale zhoršilo sa to. Preto som navrhla nech idu radšej psychológovi aby sa niečo nestalo.
@3009 za to sa pýtam ci to niekto u niekoho konkrétneho riešil.
@kalifka ešte že to vie aj rodina..a hlavne nech dávajú pozor, keď je s malým ☹
ako pisali baby, na poporodnu depresiu treba psychiatra, nie psychologa. normalne jej da lieky a postupne sa to upravi. ale cim skor.
@mikadooo nenechali sme to tak, keď bolo najhoršie volali sme sanitku a keď ju zobrali na oddeleni nám povedali ake sú možnosti. Tým ze ona už nevedela ze ma dieťatko - tak bola úplne mimo. Tým že si išla ublížiť ju rovno nechali a nasadili liečbu. Netreba to nechať tak a radšej volať sanitku, keď už lekári zlyhali ❤️❤️❤️
@kalifka dobrý deň, niektoré lieky môže predpísať aj gynekológ..