Ahojte žienky,maminky, dievčatá.....idem za vami s veeeeeeeľkou prosbou o pomoc,ide o to že mám veľmi dobrú kamarátku ktorá žije v Šali, čaká momentálne dvojičky chlapca a dievčatko, býva u maminy a jednoducho povedané dostala sa bohužiaľ do pekernej situácie, má základné veci postieľku, vaničku a pár hračiek,ja som jej veľa vecí takisto dala lebo ju mám rada a chcem jej pomôcť ale nemá jednoducho na to aby si kúpila ostatné veci,otec a chlap...povedzme si pravdu,narozpraval bludy, odišiel do Nemecka aby zarobil a aby mali a akonáhle sa vrátil z Nemecka všetko sa otočilo a on sa na nich vybodol, žiadna odozva nič z jeho strany, už som jej aj zakázala stresovať sa hoci to nie je ľahké,ale nechcem sa moc montovať dotoho, dohovárali mu aj jej aj jeho mama a nič
Preto som vaaas, mamičky žienky chcela poprosiť o pomoc , nájde sa tú nejaká dobrá duša dve alebo tri ktoré by tejto mamičke darovali vecičky? Rodiť má v Decembri ale keďže sú to dvojičky ľahko sa môže stať že pôjde aj skôr,ja by som jej kúpila zaplatila ale sama žijem z materskej takže nemám moc možnosť,naozaj vás prosím ❤️❤️♥️
ahoj nech sa mi ozve, ja byvam kusok od Sale, mam 5 mesacne dievcatko, mozem jej posunut dievcenske veci
@vivi1984
@turga
@andrea_prestastna
Idem jej dať vedieť a pošlem vám kontakt na ňu... Ďakujem 💜
@ninadom
@sabca_m3
@nominimum a aj ostatné žienky ktoré ste sa ozvali, dávam vám sem kontakt na kamarátku o ktorej som písala ❤️naozaj veľmi ma teší že ešte existujú ženy ktoré sa vedia vcítiť do žien ktoré to nemajú v živote ľahké....týmto som nechcela nikoho uraziť,ale naozaj som vďačná za to že jej aspoň takto môžem pomôcť a tým jej vlastne aj vy pomôžete...alebo naopak no
@tina154 je tu na modrom konikovi
@romcix213 ďakujem ti veľmi pekne za každú pomoc ❤️ si super kamarátka cením si čo pre mňa robíš 😊 Dobrý ľudia ešte existujú 😇❤️ A Ďakujem aj ostatným mamičkám ktoré mi vedia pomôcť či už oblečením pre dvojičky , hračkami , alebo hoci čím iným proste každá pomoc sa cení a naozaj veľmi pekne všetkým žienkam mamičkám úprimne zo ❤️ ďakujem 😇
Dobrý deň mamičky kľudne sa somnou skontaktujte ja vám veľmi pekne ďakujem za každú pomoc ❤️😊
Ahoj. A čo čaká? Mám nejaké vecicky po dievčatku
@tulipanicek Ahoj dvojičky chlapčeka a dievčatko čakám 🙂
@tina154 Ahoj. Napis mi správu aby dom nezabudla. Napis aj čo by sa zišlo
Ahojte mamičky opäť idem na vás s veľkou prosbou o takú menšiu po dosť dlhom čase. 🙂
Pre moje dvojičky opäť zháňam tento krát jesenné a zimné oblečenie bundičky, nohavice, hrubšie mikiny, pančušky, ponožky, čiapky, šály/nákrčníky, rukavičky, legíny, roláky proste všetko čo sa hodí na zimu. Veľkosť oblečenia 104.
Budem vďačná za každú pomoc. ❤️😊
Kľudne môžete napísať aj tu pod môj komentár len vás prosím označte ma, alebo ma môžete kľudne kontaktovať aj do správy.
No každopádne ako uznáte samé za vhodné. ĎAKUJEM 😊♥️
Ahojte žienky mám na vás ešte jednu prosbu nie len pre dvojičky zháňam súrne oblečenie ale aj pre seba hlavne teraz na zimu veľkosť S, M, L, XL ... Legíny, môžu byť aj zateplené ale aj klasické tenké, rifle, tepláky, mikiny, tričká z dlhým rukávom, tielka, svetre, roláky, čiapku, šál, rukavice, bundu, kabát môže byť aj vesta ... Viem že to bude znieť asi troška divne ale aj pre seba zháňam pančušky nemusia byť iba čierne môžu byť rôzne farby ... Budem veľmi vďačná ak by sa u niektorej našli vecičky ktoré zháňam a potrebujem.
Zo srdiečka veľmi pekne Ďakujem aj za prečítanie ♥️🙏🏻🙂
@romcix213 iba na osobny odber viem dat vajicko a nejake veci