Poradíte prosím dobrého gynekológa v Šali? Ideálne s modernejším ultrazvukom a kto sa reálne zaujíma... mám svojho ešte v meste predošlého bydliska a teraz by som chcela konečne prestúpiť. Ďakujem.
Tiež som prestúpila k mudr.Trajanovi a za mňa je asi najlepší zo SA aj podľa recenzií. Prestúpila som od mudr.Zimmermannovej
@ava987 Ahoj ja som sa presťahovala a tiež som len tak tápala, keďže mi nemal kto poradiť. Chodila som k Alfoldimu, jedna veľká hrôza do 6 mesiaca, som ani nevidela bábätko.
Odporučili mi potom taktiež dr. Trajanova, a to je rozdiel o 100 %. Je veľmi milý, všetko vysvetlí, ukáže a stará sa, aby žena mala všetky vyšetrenia za sebou 🙂) dokonca aj videá a fotky z poradni dáva na usb 🙂
@ava987 ja som prestúpila od pani dr. Zimmermanovej, nakoľko sa mi nepáčil vôbec jej prístup počas môjho tehotenstva. Teraz mám doktora Heribana ktorý má ambulanciu v seredi a aj v Močenku a mám pocit,že som v inej galaxii. Moderne prístupy, objednávajú na čas bez poplatku (u dr. Zimmermanovej to bolo 10€ za každý termín ) a veľmi precízne vyšetruje. Odporúčam ho všetkými 10.
@ava987 tak ja chodím napríklad k MUDr. Petrovi Trajanovi. Recenzie na neho sú rôzne, či má modernejší ultrazvuk, to neviem posúdiť, sídli v budove Polikliniky. Ale ja osobne som s ním spokojná, nemávam síce žiadne vážnejšie problémy, ale pekne sa o mňa staral celé tehotenstvo, vždy mi všetko vysvetlil, ukázal. Odpovedal mi na všetky otázky. Aj po pôrode sa o mňa postaral, mala som menšie problémy s jazvou. Vždy je veľmi milý. Na preventívke tiež skontroluje všetko čo má. Ja som spokojná.