Ahoj su tu nejake mamky z Lipian my sme tu prisťahovali pred rokom a chyba mi nejaka mamink na pokecanie či stretavanie mam 4r dcerku Viktorku a v oktobri čakame babo ......
ahoj ja som rodáčka od lipan (vysoká) ak ti to niečo hovorí,ale rada si s tebou popíšem a možno nakoniec zistíma že niektorú maminu aj osobne poznám 🙂
KIXA ved môžeš popisať aj k nam na Sabinov okolie ved Lipany od Sabinova niesu až tak daleko ......... 😉 😉 😉
Cawte ja som z Lipian........
Ahojte, ja som teraz už tiež z Lipian 😀 . Mám skoro 5 ročného chlapčeka 😀
janazuza: caw i ja som z Lipan a nevedela som ze mame temu 😀 😀 😀,kukam ze si tiez bola na nocnom pokeci, mozno tu temu udrzime niekde vyššie.
čavko. Možno sa podarí 😀 😀 😀 😀 a nájde sa ešte niekto.Skúsim zakričať haloooo baby kde steeeeee 😉
ta to nefunguje vsetky su v Sabinov a okolie?
ahojte baby..tak nech sa vam v novom roku dari nie len v praci ale aj v rodinnom zivote..
komisakpd: Napodobne! 🙂
Nikto tu zasa nie je? Baby lipiančanky kde ste??????????????? 😠 😀 😀
zasa nikto.... 😠
ahoj
😀
Už som si myslela že tato tema nie je....asi sme len mi dve segro... 😀
asi áno 😀 , čo už
mohol by sa niekto pridať....
caute zeny, vy tu mate dialog????dio ty si tu ako doma,neporadis?zhanam spoluziacku z dubovice,,,to pod lipany nie???netukne tu niekedy???slavka sa vola????
nijaka odpoved???nevadi ja si pockam 🤐 😉
nikto??????ta co vas sneh zasypal?????kde ste zeny??? 😕 😕 😕
ahoj adriana 🙂 Akosi tu nikto nechce chodiť. zatial si tu píšeme 2, akoby tu v Lipanoch nebolo žien a mamičiek... ženy kde ste sa podeli? 🙂
cao cao zdravim,som len na skok odbehla som od telky sledujem ordinaciu....
nikto, ženy kde steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
ahojte. Posuvam nás vyššie, možno sa konečne ozve nejaká mamina z LIpan 🙂
takže žiadna? škoda ☹
i ja posuvam 😉
Ahojte. takže nás posúvam a stále dúfam, že tu je nejaká mamička 😉
halooooo ja som tu z Lipian,kam ste mezdicasom odisli???
Ahoj chulia 😀 . Normálne mám radosť, že sa konečne niekto ozval. Mrkla som na tvoje fotky 😉 máš zlatučké deťúrence.
☹
škoda, nikto.tak posúvam, možno niekto príde 😉
janazuza dakujem ved som sa aj snazila ha-ha... 😀 kde byvas?
ahoj....
ja som z lipian ale uz dva roky som odstahovana na juh Slovenska...Dolny Ohaj je moje nove byvanicko....
...ale Lipany budu navzdy moje mesto a starsne rada sa tam vraciam!!!!!..a ako sa pacia tebe?