Ahojte, nevedel by mi niekto odporučiť detského zubára, ktorý vie ako na "neošetritelne" deti.? Moja 4r. dcérka má dosť pokazené zúbky a vôbec nechce otvoriť ústa a zbytočne platíme nemalé peniaze len preto, že nespolupracuje. Okolie Sabinov, Prešov. Ďakujem
@zuzap33 zas nevyziadana rada nad zlato.. Všetci sme takí hotentoti, ze toto nevieme. Decka nám žerú lizatka, keksy a my hlúpe túto Tvoju radu potrebujeme. Moja dcéra najstaršia po liečbe na onkológii, po liekoch mala mliečne zubky pokazené.. Nikdy nepila sladké vody, nema to rada. Sladkosť si občas dala, vsak kto nie? Ale málokedy... Skrz liekov, zubky sa zničili. Ma 15 a zuby ma ok, nosi strojcek. Autorka nemáte možnosť u zubara ten rajský plyn?
@zdenka11081983 ocividne sa nejedna o onkologickeho pacienta, ale o zlu hygienu. Ale 4 rocne so znicenym chrupom je vizitka rodicov. A nie neosetria 4 rocnu s rajskym plynom. Urcite nie v Presove a okoli
@zuzap33 u nás ošetrili. Zuby môže mať zničené aj napr. z antibiotík ak byvala častejšie chorá, z nočného mlieka...
@kristina651 ahoj,teraz som si všimla ..tiež sme mali podobny problém ,pokazené zubky,aj napriek čisteniu.. ale.dcerka od narodenia ťažký alergik na potraviny,zubky demineralizovane...chodili sme do Košíc ale chvalabohu ze ma tento rok osvietilo a zmenili sme zubarku..teraz sme prešli Do Dent plus klinik Lubotice..nasej dcérke doslova zachránili život.. museli ju operovať 4 hodiny. ..a doktorka je úžasná ,s deťmi to vie a ošetri aj neosetritelne deti..vyskúšajte 😉
@kristina651 Lubotice Dent plus topka len odporučam
@zuzap33 🤦♀️a ty to úrčite vieš že to má z nehygieny.
@kandrea ceny su rôzne,lebo tam záleží aj ci je dieta ošetrené v narkóze alebo len utlmene,aby spolupracovalo... zo začiatku je to vacsia investícia, ale teraz uz chodíme len na kontroly a nič neplatíme..skúste tam zavolať a poinformovať...chodíme tam s tromi detmi a u každom som platila inak...a neľutujem ten peniaze lebo pani zubarka je naozaj odborníčka,veľmi šikovná,.s detmi to vie😉
@kristina651 skor by ta malo zaujimat preco uz v 4.rokoch ma dost pokazene zuby. A zacat nieco robit si sladkymi dzusmi a sladkostami. Ked bude mat trvale, tak v 15 rokoch uz budes jej riesit umele ?