Zubná pohotovosť - Ružomberok

jannnnyx
9. okt 2022

Ahojte, chcela som sa opýtať mám problémy so zubom ale nemám naň žiadne peniaze...ale tie čo ste z Ružomberka a boli ste na zubnej pohotovosti vo vojenskej nemocnici, platí sa tam niečo za služby? Keď je to pohotovosť

jannnnyx
autor
9. okt 2022

@jannnnyx bohužiaľ čakať s tým nemôžem kým budú peniaze navyše pretože mám také podozrenie že mám zápal...mala som včera teploty, bolesť zatiaľ nie je taká veľká ale kým si nedám tabletku cítim...+ Do toho ma bolí hlava a bolesť je aj v okolí ucha

liloastitch
9. okt 2022

Áno platí sa. Záleží od toho čo ti s tým urobia.

buberova
10. okt 2022

Netreba zabúdať že 30€ zo zákroku u zubára ti zaplatí poisťovňa 🙂 možno ti to pomôže. Ale je pravda že najprv to musíš zaplatiť u zubára a potom ti to pošlú na účet možno o mesiac

evica17
10. okt 2022

@jannnnyx platí sa, ja som 10 eur platila. A teda oni ti to neopravia,iba tí napr dajú vložku tam a musíš ísť k svojmu zubárovi alebo ti ho vytrhnu.
A akú máš poisťovňu ? V každej si vieš uplatniť benefit na zuby, cca 100 eur. Ak máš preventívne prehliadky všetky

mari2310
11. okt 2022

@evica17 benefit ma všeobecná až 120€ a dá sa aj na jedno ošetrenie minúť.

evica17
11. okt 2022

@mari2310 viem. Len musí byť v marci peňaženke zdravia s inými ľuďmi, neviem koľko je tam minimálne. Čo ak o tomto nevedela tak asi nie je. A každopádne aj tak jej to vráti po minimálne dvoch mesiacoch,cize najprv si bude musieť na toho zubára aj tak našetriť alebo požičať

mari2310
11. okt 2022

@evica17 my sme šiesti, môžu byť rodičia aj súrodenci, niekedy my vrátia aj v ten istý mesiac. Ak je normálny zubár, malo by sa dať dohodnúť možno na splátkach, tie ceny sú šialené, úplne ťa chápem. Ja som za 20 minút a 2 plomby deťom nechala 92€🤦‍♀️V ďalšom živote sa chcem narodiť ako zubárka.

evica17
11. okt 2022

@mari2310 mne sa este nestalo že v ten isty mesiac vratili, nakolko musia mat vykazany ten ukon od zubara a ten ma na to tusim dva mesiace, cize až po tomto vykazani mi to schvalili a potom im zas trvalo nejaky cas tie peniaze poslat, niekedy skor , inokedy neskor. a moja zubarka berie tak 30-50 za plombu, ale aj si njekciou, myslim ze tie ceny su fajn, ako ked inde das 150 eur za plombu. ale ak ma niekto natesno rozpocet je to dost . ale ked som ako dieta chodila k zubarke, nie tak davno, a aj teraz co viem, tak tam platia za plombu 5-10 eur, ale kvalita tej zubarky je hlboko pod bodom mrazu (70 rocna co ani ked bola mladsia , nevedela zuby dobre opravit, pod plombou kaz co sa smelo rozsiroval na kanaliky, cize ja som si to potom este preplatila, lebo asi 6 kanalikovych zubov bolo treba robit) . u mojich deti si radsej priplatim na kvalite zubara ako potom, dobre opravene zuby su pre mna zaklad.nech to stoji co to stoji, verim ze na to budu financie