Ahojte, viete nejakého zubára v Ružomberku, ktorý je dobrý , ale zároveň neni veľmi drahý, že za plombu dám majland ? a najlepšie taký, ktorý berie pacientov nových
Tak my v DK sme mali zubára ktorý bol síce lacný ale nič nevidel, a samé kazy za tých par rokov čo sme pri ňom. Chodili sme do PL do targu, ale vzhľadom na situáciu to ktovie kedy bude možné. a suma plomb bola približne v takom rozmedzí tiež, ale tam to potom ešte aj poisťovňa preplácala, čiže to vyšlo o kus lacnejšie.
Ale ďakujem za info, keďže som taktiež chcela prechádzať všetkých že ko by nás zobral.
V tejto spominanej ambulacii tiez preplaca poistovna ale iba union, dôveru a s VSZP este nemala uplne dotiahnutu zmluvu, takze muz platil celu sumu ale ja nie. Ja som union.
jooj tak škoda. my sme všzp.
a kolko to vychádzalo bez preplatenia poistovne ?
Prepacte, ja som sa pomylila. Muz bol zatial len na dentalnej hygiene. Len o cca 2 tyzdne pôjde prvy krat na robenie plomby. Myslela som, ze uz na nej bol. Za dentalnu ale zaplatil rovnako ako ja s poistovnou a to 50 eur.
písala som tam a zmluvu majú už aj s dôverou, tak možno rpeto 🙂 iba VšZp nepreplaca
Ano, ano s dôverou a unionom maju zmluvu ale vszp este nie. Tak to aj bolo, ked som sa ja u nich stala pacientom.
Prepáčte,ja som vás zle pochopila. Jaže majú iba Union 🙂 a dôveru a VšZP nemaju . Každopádne ďakujem za radu, asi tam nakoniec aj pôjdeme, keďže fakt nič voľné, iba žilina - a tam tie ceny sú ešte hvyššie
Ža máličko dúfam, že som aspoň trochu pomohla. Prajem všetko dobré. 🙂
Asi pred mesiacom som hľadala nového zubára pre seba a muža v RK, prešla som všetkých v RK ešte aj v Likavke, DK, Lipt.Hrádku a nič. Nakoniec som skončila v LM. Ale oni kedže majú jednu z novšich ambulancií a nepracujú ešte dlho, tak nas zobrali lebo ešte prijímajú pacientov. Ale za plombu žiaľ zaplatíte od 40 po 70 eur aj s injekciou. Bola som už 2x tento rok robiť plomby u nich.
Priplatím si síce, ale zatiaľ som bola spokojná.
Dental Group LM. 🙂