Ahojte poradíte mi nejakú rehabilitáciu za ktorú sa neplatí? Ďakujem.
@eminaaaa myslíš súkromná resp.statna? Či ako ktorú? Rehabilitácia je určitý súbor cvičení, resp.ukonov na rôznych prístrojoch, vírivka, atď. Takže, podľa toho, čo urci lekár na rehabilitačnom sa zaradíte, akú skupinu tých úkonov bude treba... No a či bude mať napr.sukromny magnet alebo parafin...to neviem. A tiež neviem na akej úrovni máte štátne zariadenie
U nás to bolo dosť biedne a lepšie vychádzal súkromník. Ale tam si pýtal 20€ na jednu rehabilitáciu
Ale coho? Chrbta, kolena, ruky. Ci len tak chces hocico?
@zuzinka888 kolena
@eminaaaa ja som mala koleno. Ale tak tiež záleží že čo a kolemom. Ja som mala potrhané vazy. Mala som cvičenie, vírivka, elektrika, magnet- 3xdo týždňa. Nie všetky procedúry naraz ale vždy 3 sa striedali. Je to veľmi náročné na čas. Kazdy deň mi to trvalo 2 hodiny, procedúry+ čakanie. Cvičenie o ničom, nakoľko rehabilitačná sa mi nevenovala, ukázala cviky a cvičila som. Žiadna spätna väzba, či cvičím správne. Prešla som potom na súkromné, kde to bolo presne na hodinu a rehabilitačná tam cely čas som mnou odcvicila
@eminaaaa no najlepsie by si mozno mala kupele - aj ako samoplatca mozno predlzeny vikend- este aj zamestnavatel moze prispiet. Mas tam toho pozehnane- procedury ti odporuci lekar podla problemu- asi su ine ak mas zodrstu chrupavku a ine zk mas koleno menene.
No najprv ti musí dať obvodný lekár výmenný lístok na rehabilitácie,zajdes do centra vyšetrí tá rehabilitačný lekár a následne máš preplatenie poisťovňou 10 sedení s fyzio,terapie už podľa lekára. Len stredisko musí mať zmluvu s tvojou poisťovňou.
A ink na súkromných asi nemusíš riešiť výmenný,zaplatíš si koľko sedení chces. Ale neviem nnisti,tam sme neboli
@eminaaaa asi za tú, čo ti naordinuje dr.